Mod de viata

Bicicletă electrică pliabilă FIIDO D11 – bicicletă electrică pliabilă puternică pentru mai multă distracție la volan în oraș

O nouă generație de biciclete pliabile electrice va intra în curând pe piață – FIIDO D11. Bicicleta electrică va fi disponibilă pentru mai puțin de 500 USD în 2020? Va ajunge la timp pentru a fi o alternativă la mașină? În prezent, noul model din China este publicat pe site-ul oficial FIIDO. Dar, cu gigantul multinațional electronic Xiaomi, care oferă inovatoare bicicletă electronică, puteți paria că va fi disponibilă în curând peste tot.

O bicicletă electrică pliabilă puternică

bicicletă electrică pliabilă cu frână cu pedală din spate și motor central, precum și design inovator cu lumină spate cu led

Pandemia COVID-19 în curs de desfășurare a scăpat viața de sub control. Majoritatea oamenilor din întreaga lume au avut o varietate de probleme economice și logistice de la izbucnirea coronavirusului. În plus, a devenit destul de dificil să călătorești singur fără să-ți faci griji cu privire la siguranță. Cu toate acestea, FIIDO a adus bicicleta electrică pliabilă D11 pentru acele persoane care călătoresc frecvent în jurul orașului pentru a-și câștiga existența sau trebuie să conducă acolo pentru sarcini ocazionale și obișnuite. Bicicleta electrică pliabilă dezvoltată inovator poate fi folosită și ca bicicletă normală pentru a rămâne sănătos și pentru a se potrivi în momentele dificile.

bicicletă electrică pliată pliată, cu cadru din aluminiu, potrivită pentru transport ușor

Platforma de finanțare publică Indiegogo a prezentat deja bicicleta electrică pliabilă la nivel mondial în această lună. Noua bicicletă practică de oraș este bine proiectată și extrem de eficientă pentru a oferi o experiență de călătorie captivantă și inteligentă. Folosește tehnologie ecologică și este fără emisii, cu o autonomie de până la 100 km. Deci, aceasta oferă o oportunitate de a redefini experiența ciclismului urban. Cadrul frumos cu o greutate de numai 12,9 kg oferă performanțe minunate și un kilometraj extrem de lung atunci când bateria tubului scaunului detașabil este complet încărcată. Este construit din aliaj de aluminiu cu design estetic simplu și oferă o experiență excelentă de conducere. Bicicleta concepută ergonomic este pe deplin potrivită pentru utilizarea zilnică și oferă posibilități nelimitate.

Design și tehnologie inovatoare

bicicletă e-bike puternică de oraș cu o distanță de 100 km atunci când este încărcată cu baterie litiu

Designul minimalist modern a acordat FIIDO D11 „Red Dot Award”. Când bateria de 36 V 11,6 Ah, care este ascunsă în cadrul bicicletei, este complet încărcată, poate parcurge o distanță de 100 km. Este perfect conceput pentru ciclismul urban cu cel mai lung sprijin pentru distanțe de condus. Bicicleta pliabilă FIIDO D11 are o cutie de viteze Shimano cu 7 trepte și 3 trepte în modul moped. Pe ghidon există un ecran LCD care arată nivelul de încărcare al bateriei, distanța parcursă și viteza. Nu este primul “Folder” pentru bicicletă electronică prezentat de FIIDO, dar este cu siguranță cel mai interesant din punct de vedere al raportului calitate-preț.

Bicicletă pliabilă compactă în portbagajul unei mașini pliată e-bike fiido d11

Rama din aliaj de aluminiu, de exemplu, este echipată ca o bicicletă montană cu suspensie reală cu amortizoare pe brațul oscilant din spate. În plus, acest lucru asigură mai mult confort chiar și pe distanțe medii sau lungi pe drumuri accidentate, cum ar fi cele care se găsesc adesea în centrele istorice ale Italiei. Bicicleta electrică pliabilă poate fi apoi pliată în trei poziții (ghidon, cadru și pedale) într-o configurație compactă posibilă de cleme magnetice. Acest lucru permite transportul sau depozitarea ușoară în portbagajul unei mașini.

Detalii tehnice

în curând, noul model fiido d11 e-bike va fi pe piață

Două mari avantaje ale FIIDO D11 sunt posibilitatea de a-l plia în jumătate, ceea ce înseamnă că nu ocupă mult spațiu și kilometrajul mare de până la 100 km cu o singură încărcare. Noua bicicletă electronică D11 are o baterie cu o capacitate de 10 Ah. Celula este ascunsă în cadrul bicicletei. După cum știți, una dintre cele mai scumpe părți ale unei biciclete este bateria, motiv pentru care produsul este protejat. Din acest motiv, cheia furnizată va fi utilizată pentru a extrage celula încorporată. Puteți să-l luați cu dvs. oriunde în decurs de 5 secunde după pliere. Cele mai importante date tehnice și avantaje sunt rezumate din nou aici:

femeia cu bicicleta electrică pliabilă se bucură de apusul soarelui pe plajă

  • Motorul de 300 W oferă o viteză rapidă de până la 25 km pe oră.
  • Există trei moduri: modul complet electric, modul bicicletă și servo drive.
  • Bateria cu litiu de 10AH permite o autonomie de la 30 la 60 km în modul pur electric și o autonomie de la 40 la 50 km în modul asistare electrică.
  • Înălțimea reglabilă a scaunului și înălțimea ghidonului se potrivesc, de asemenea, diferitelor stiluri de călărie.
  • Elementul din aliaj din aluminiu reprezintă o durabilitate extremă, prin care este posibilă o sarcină maximă de 120 kg.
  • Bicicleta electrică pliabilă are frâne cu disc eficiente pe roțile din față și din spate pentru o frânare mai sigură la conducere.
  • De asemenea, are un far luminos cu LED și un stop pentru o siguranță sporită pe timp de noapte.
  • Plierea face produsul perfect pentru depozitare și transport ușor.
  • Bicicleta electronică este ideală pentru călătorii din oraș, navetiști, călătorii scurte, cumpărături și pentru utilizarea de zi cu zi.

Deci FIIDO D11 va fi o bicicletă electrică ieftină, care ar trebui să intre pe piață în iunie 2020. Noua bicicletă electronică oferă o experiență excelentă de condus cu un design ergonomic, precum și o durată lungă de viață și viteză variabilă. Părțile interesate pot precomanda bicicleta electrică de pe site-ul Indiegogo și pot primi o reducere de 38%.