Mod de viata

Activ vara: aceste hobby-uri neobișnuite îți umplu timpul liber

Nu trebuie să fie întotdeauna tricotat plictisitor. Cu siguranță ați dori să experimentați ceva în timpul liber și să nu purtați întotdeauna aceeași viață monotonă. Așa că este timpul pentru un hobby, dar nu orice hobby, ar trebui să fie cât mai nebunesc. Pentru unii poate le place să fie un pic mai sportiv, iar altora le place să fie în natură. Totul depinde de tine ce faci cu timpul liber în vara următoare.

La apă

Idei de activitate de vară pentru adulți care vâslesc

Vara tuturor le place să facă o baie în temperaturile fierbinți. Cu atât mai bine dacă petreci mai mult timp în apă sau pe apă. Cu toate acestea, nu este întotdeauna vorba de înot. În cazul nostru, vă ghidează pe barcă sau la bord.

Caiac / canotaj

De exemplu, dacă vă decideți să faceți canotaj sau caiac ca hobby pentru vară. Palatul este potrivit atât pentru începători, cât și pentru avansați. Condiția cea mare este însă că poți înota bine.

decideți să faceți canotaj sau caiac ca hobby pentru vară

Desigur, aveți nevoie de echipamentul potrivit pentru aceasta, cum ar fi o barcă cu padelele adecvate. La început, puteți împrumuta pur și simplu echipamentul pentru a gusta din acest sport acvatic. Dacă lucrurile devin mai serioase, vă puteți obține propriul echipament. De regulă, este recomandabil să aveți o pivniță mare sau, alternativ, una Cameră de depozitare de închiriat. Acolo, atunci aveți acces la articolele stocate în orice moment, la fel ca în subsolul propriu.

Avantajul canotajului sau al caiacului este că întregul corp superior este antrenat. Cu vâslitul puteți crea un echilibru bun, mai ales cu dureri de spate și stabilizați mușchii corespunzători. Aerul proaspăt este, de asemenea, bun pentru creier și circulație. În toată Germania, canotajul este posibil pe diferite râuri sau secțiuni de râu. Dacă sunteți interesat, ar trebui să faceți câteva cercetări online în prealabil.

surfing

Activitățile de vară în aer liber învață să navigheze

Similar cu canotajul, cel mai important lucru aici este că poți înota bine. Pentru că aici se întâmplă și mai repede să mergi „la înot”. Școlile speciale de surf oferă cursuri de surf adecvate la lacuri sau la mare. Puteți alege între așa-numitul surfing și windsurfing. Cu acesta din urmă, obțineți propulsia de la o pânză care este atașată la bord. În schimb, când navigați, așa cum sugerează și numele, sunteți purtat de un val. Mai ales la început este important să alegeți unde care nu sunt prea mari.

Surful este un sport foarte complex care provoacă întregul corp. Cu toate acestea, ar trebui să vă pregătiți pentru surfing cu antrenamente cu greutăți pentru a evita rănirea. În plus față de diferite grupuri musculare, simțul echilibrului este antrenat.

Pe teren

Ideea pentru hobby-ul de vară - geocaching cu un smartphone cu GPS

Jogging-ul este un sport popular, dar cursa de anduranță este mai puțin interesantă pe termen lung. Chiar dacă practicați ciclismul ca sport recreativ, acesta poate deveni rapid plictisitor dacă nu vă plimbați în depărtare și încercați noi trasee.

Geocaching

În ultimii câtiva ani acest hobby devine din ce în ce mai popular. Acesta este un fel de vânătoare modernă de scavenger, în care rezolvați puzzle-uri cu ajutorul dispozitivelor GPS și a creierului dvs. pentru a ajunge la o mică comoară. Nu aveți neapărat nevoie de multe echipamente. În majoritatea cazurilor, tot ce aveți nevoie este un smartphone cu GPS și o aplicație adecvată. Cu toate acestea, dispozitivele GPS separate sunt mult mai puternice și, prin urmare, mai precise.

Încercați geocaching-ul vara - vânătoare de comori cu coordonate GPS

În cadrul aplicațiilor, geocacherilor li se atribuie diverse sarcini. În cel mai simplu caz, sunt date coordonate unde puteți găsi comoara. Uneori, însă, unul sau mai multe puzzle-uri sau sarcini sunt legate de recuperarea tezaurului.

În principiu, geocaching-ul folosește întregul corp, în funcție de sarcina la îndemână. În plus, trebuie să-ți lucrezi creierul energic pentru puzzle-uri.

Cross golf

Cross golful se poate face afară vara

Dacă minigolful este prea inofensiv pentru dvs. și golful normal este pur și simplu prea înfundat, atunci ar trebui să aruncați o privire mai atentă la cross golf. Jocul poate avea loc oriunde. Singura regulă este că nimeni nu este pus în pericol. Departe de cursurile obișnuite, cross-golful are loc în pădure, în parc sau pe apă. Punctul de pornire și de sosire sunt determinate de dumneavoastră. Se joacă în mai multe echipe care concurează unul împotriva celuilalt. Nu aveți nevoie de cunoștințe anterioare specifice. Puteți merge la golf. Tot ce este nevoie este un liliac și o minge și bineînțeles o bună dispoziție.

In aer

Încercați sărituri cu bungee în timpul liber vara

Hobby-urile care au loc în aer sunt probabil deosebit de neobișnuite. Din păcate, din moment ce oamenii nu au învățat încă să zboare, ei caută întotdeauna ocupații alternative care au legătură cu altitudinea mare și căderea liberă.

Salt cu bungee

Este probabil unul dintre hobby-urile mai periculoase, care presupune și mult efort. Este important să cântăriți cel puțin 50 și maximum 120 de kilograme. Alte condiții prealabile sunt rezistența fizică normală, sănătatea și un sistem musculo-scheletic adecvat. În primul rând, totuși, ar trebui să fii suficient de curajos pentru a face pasul.

Încercați ideea de salt în tandem pentru hobby vara

Paraşutism

Un salt de la o distanță mai mare vine spre tine în timpul unei sărituri cu parașuta. Pentru început, încercați-vă mâna la un salt în tandem. Veți sări cu un profesionist de la o înălțime de aproximativ 3.000 la 4.000 de metri. Echipamentul este furnizat. Cu toate acestea, acesta este un hobby mai scump dacă nu vă alăturați imediat unui club de parașutism. Apoi, există o singură dată O ucenicie la.

Poze: unsplash.com CC0