Mod de viata

Accesorii practice pentru picnicuri și grătare sociabile în aer liber

idei pentru accesorii-pătură de picnic-carouri clasic roșu-alb

Pregătește-te pentru o vară elegantă. Cu aceste accesorii pentru picnicuri și grătare, grătarele vor fi și mai stresante și mai distractive. Iată de ce veți avea nevoie:

1. Un termometru de înaltă tehnologie pentru carne

Ustensile de înaltă tehnologie termometru pentru carne moderne pentru picnicuri și excursii

Toată lumea știe că un termometru pentru carne este o necesitate pentru carnea gătită perfect. IGrill (80 USD) depășește termometrul obișnuit pentru carne cu funcționalitatea Bluetooth și o aplicație care vă ajută să obțineți temperatura potrivită pentru diferite tipuri de carne.

2. Accesorii pentru picnic: O pungă de vin pentru doi

Accesorii practice pentru sacul de vin picnic pentru două sticle din țesătură

La un picnic, nu știi niciodată cât timp te vei bucura de aer liber. Acesta este motivul pentru care această pungă de vin în două părți este un avantaj. Are spațiu pentru două sticle de vin, care sunt bine izolate și protejate de acesta, iar mânerul confortabil îl face ușor de transportat. Punga cu vin este la fel Accesorii pentru picnic a găsi. Preț: aproximativ 18 euro.

3. Accesorii pentru picnicuri și grătare: un răcitor de sticle atractiv

Picnic grătare atractive picioare metalice cooler sticla

Acest răcitor de sticle este deosebit de atractiv datorită picioarelor sale interesante. Păstrați băuturile preferate la rece în acest recipient mobil umplut cu gheață. Preț: aproximativ 70 de euro.

4. O rolă de mână pentru hot dog

Rola de mână pentru accesorii pentru hot dog-unelte pentru grătar

Cu această rolă de mână pentru grătar puteți pregăti hot dog-uri perfecte. Cu doar câteva rânduri, veți obține hot dog delicioși, așa cum știți din magazin. Încântați-vă oaspeții și copiii.

5. O geantă de picnic 2 în 1 – accesoriul practic pentru picnicuri

Accesoriu pentru sac de picnic 2-în-1 - pentru grătare de picnic în aer liber

Transportați-vă Accesorii pentru picnic cu această geantă minunată care poate fi transformată într-o pătură mică. Această geantă practică este disponibilă în diferite culori și cu un design elegant și modern. Preț: aprox.50 euro.

6. Un player de muzică solar

ieșiri de picnic în playere de muzică cu panouri solare de natură hi-tech

Ce este un grătar de după-amiază fără muzica potrivită. Acest player de muzică vă asigură că puteți uita de baterii, deoarece este alimentat de energie solară. Redă muzică de pe orice dispozitiv care are Bluetooth. De asemenea, este interesant și benefic faptul că acest player de muzică vă poate încărca dispozitivele. Preț: 100 euro.

7. tacâmuri prietenoase naturii ca accesoriu pentru picnic

Accesorii pentru tacâmuri din lemn de bambus ecologic pentru picnic

Cine ar vrea să-și scoată tacâmurile fine din argint la picnic? Acest tacâmuri realizate din plastic prietenos cu natura este soluția. Este 100% reciclabil și poate fi, de asemenea, spălat de sute de ori, chiar și în mașina de spălat vase. 24 de bucăți costă aproximativ 6 euro.

8. Un suport pentru coaste

Un grătar pentru coaste accesorii de grădină grătar grătar din oțel inoxidabil

Nu fiecare bucată de carne poate fi pusă pur și simplu pe grătar. Unii au nevoie de anumite accesorii pentru a le face să funcționeze. Acest grătar special pentru nervuri asigură înălțimea potrivită, astfel încât chiar și începătorii să le poată face suculente și delicate. Preț: aproximativ 18 euro.

idei practice accesorii gratar pentru picnicuri