Mobilier, sufragerie

Mobilier elegant pentru sufragerie de la Minotti

mobilier-trendy-sufragerie-bej-maro-schemă de culori

Fiecare interior modern vine în primul rând cu cele potrivite Mobilier pentru sufragerie definite – astfel încât rezidenții și oaspeții lor să se simtă confortabil. De aceea, mobilierul Minotti complimentează orice design interior. Elementele excelente ale mobilierului elegant oferă o senzație caldă și creează o atmosferă confortabilă și familiară. Datorită zeci de ani de experiență, designeri talentați și cercetări atente, compania de mobilier a creat modele cu adevărat unice.

Mobilierul pentru livinguri fascinează prin designul elegant

Masă de sticlă-masă-gri-deschis-canapea-tapițată-living

the Mobilier pentru sufragerie von Minotti fascinează și inspiră pe toți din întreaga lume interesați de designul interior și care caută idei de design interior artistic. Fiecare cameră de zi beneficiază de o schemă de culori nobile, forme simple și țesături confortabile. Maro, tonuri naturale, canapele tapițate, scaune elegante îmbrăcate în piele și tapițerie cu perne verificate contrastează cu elemente decorative în culori puternice – albastru, galben, portocaliu. Designerii văd ca misiunea lor de a face aceste piese de mobilier excelente mai confortabile și mai calitative ca niciodată, se străduiesc să creeze un living de vis care să răspundă complet așteptărilor clientului.

Mobilier pentru camere de zi – istoria companiei

mobilier-bej-deschis-pentru-living

Totul a început în 1950, când Alberto Minotti a fondat compania pentru Mobilier pentru sufragerie  fondat. Datorită desenelor sale extrem de originale și elaborării originale a detaliilor, nu a durat mult până când a devenit populară. În doar zece ani, mica companie de familie a devenit o companie mare. În orice caz, Roberto și Renato Minotti au fost cei care au preluat ulterior compania și au făcut-o cunoscută la nivel mondial în anii 1980.

Abordarea artistică a producției

albastru-pat-negru-dulap-living

 Cei doi frați au adus pe piață colecții extraordinare. Tehnicile lor artistice și inovatoare au contribuit foarte mult la creșterea popularității companiei. Producția tradițională poate fi recunoscută prin piesele de mobilier. Procesul de producție al lui Minotti se bazează pe experimentare și pe tehnici de fabricație antice. Această combinație uimitor de reușită este motivul din spatele mobilierului unic al Minotti.

 Mobilier pentru sufragerie – candelabru elegant din cristal

Mobilier-pentru-sufragerie-candelabre-elegante-din-cristal

Canapea tapițată gri-colecția Minotti

canapea-tapițată-gri-colecție-Minotti

Canapea de colț gri în sufragerie

Canapea de colț-lumină-mov-iluminat de perete-sufragerie

Mobilier luxos de living-fotoliu verde

luxos-living-mobilier-verde-fotoliu

Accente de culoare de scaun azur în camera de zi

Azur-albastru-scaun-culori accente-sufragerie