Mobilier, sufragerie

Mobilier camera de zi – idei de design

canapea mare de colț alb mobilier de sufragerie

Pentru ca sufrageria să arate modernă și confortabilă, are nevoie de cea potrivită Mobilier camera de zi. Vă prezentăm tipurile de bază de mobilier și vă oferim câteva idei de design interesante. Fiecare cameră de zi are nevoie de canapeaua potrivită – această piesă de mobilier este o parte indispensabilă a interiorului. Oferă zone de relaxare confortabile pentru rezidenți și oaspeții acestora și poate îndeplini multe funcții. De asemenea, poate seta accente și poate servi drept decor.

Mobilier modern pentru sufragerie

canapea-moderna-mica-design-living-alb

Canapea în camera de zi pentru un apartament mic. Este mai mic decât de obicei și este suficient pentru una sau maximum două persoane. Culoarea albă face ca piesa de mobilier să pară mai mare. Combinat cu o măsuță de cafea și televizor, ați creat un interior confortabil. Construcția simplă este compensată de țesături fine, mai ales din piele.

Dulap TV și canapea – mobilier camera de zi

set canapea maro de lux dulap TV living

O canapea mare de colț sau o canapea confortabilă setată în combinație cu un televizor este o garanție pentru multe seri plăcute cu prietenii, unde puteți viziona un meci de fotbal sau emisiunea dvs. TV preferată. Potrivit Mobilier camera de zi pentru camere mai mari, aceste canapele confortabile din piele sunt locul în care toți prietenii își pot găsi un loc.

Canapea fără spate – mobilier confortabil de living

canapea-moderna-piele-neagra-mobilier-living

 Nu numai asta – canapelele mari sunt, de asemenea, practice și ocupă mai puțin spațiu în comparație cu fotoliile și scaunele. Confortabil și practic – pielea este de obicei ușor de curățat și arată întotdeauna bine. Canapelele moderne clasice au o formă pătrată și un design simplu.

Canapea semicirculară cu masă otomană – confortabilă și practică

canapea semicirculară bej masă otomană

Modern și confortabil sunt cuvintele care descriu acest design. Forma semicirculară a canapelei arată foarte atractivă. Combinați-le Mobilier camera de zi  cu măsuța de cafea otomană potrivită și decorați camera cu plante verzi sau puneți perne colorate pe canapea.

Fotoliu pentru sufragerie

fotoliu confortabil-maro-piele-living-modern

fotoliu alb în stil clasic

Alegeți fotoliul care se potrivește cu un înveliș din stofă, a cărui culoare se va potrivi cu schema generală de culori. mărimea Mobilier camera de zi atrag de obicei atenția tuturor, așa că fotoliul trebuie ales cu mare grijă. Fotolii din piele sunt disponibile ca opțiune pe piață.

Fotoliu modern din piele alb-negru

fotoliu din piele negru-alb-purist

fotoliu roșu modern cu design minimalist

interior-modern fotoliu-rosu-living