Mobilier, sufragerie

Idei de mobilier în stilul clasic Gamma

canapea clasică design gamma

Idei de mobilier Pentru interioarele clasice, poate suna un pic demodat pentru unii, dar acest mobilier din piele mare și elegant de la Gamma cu siguranță nu se va demoda niciodată. Tradițiile sunt importante, deoarece sunt transmise din generație în generație și încă predomină în lumea designerilor de noi concepte și inovații. Se poate vedea din primul moment. De ce acest mobilier a trecut testul timpului și este chiar mai popular și mai popular astăzi decât înainte.

Idei de mobilier pentru toți fanii mobilierului clasic din piele

Canapea de colț-alb-Gamma

Producția relativ nouă companie de mobilă Gamma arată înapoi la tradițiile clasicismului. Producătorul de mobilă a fost fondat în 1974, dar produsele reprezintă un stil retro elegant. Piesele de mobilier nobile sunt lucrate manual și mulți angajați cu experiență au contribuit la faptul că clienții se pot bucura de o adevărată operă de artă acasă. the Idei de mobilier von Gamma sunt diverse și impresionează prin diferite modele și scheme de culori atemporale.

Idei de mobilier clasic de la Gamma – produse și colecții

scaun-elegant-piele-living

Printre altele, sunt impresionante Idei de mobilier de la Gamma cu mai multe produse interesante și sunt împărțite în grupuri și colecții. Compania oferă în prezent canapele, scaune, măsuțe de cafea și este pe cale să lanseze o colecție de paturi. Toate acestea sunt ornamentate precis sau pur și simplu lăsate simple. Un mare accent a fost pus pe confortul scaunelor – canapele de colț lungi și confortabile sau seturile de canapele conferă livingului un aspect modern.

Canapele clasice – idei de mobilier pentru camera de zi

canapea întunecată din sufragerie

O piesă de mobilier universală și diversă, cum ar fi canapeaua, este punctul central al colecției Gamma. A ei Idei de mobilier sunt potrivite atât pentru sufragerii mici, cât și pentru cele mari. Acestea sunt combinate cu covoare persane și mese interesante de cafea și, desigur, operele de artă moderne aparțin pereților ca decor.

Masuta de cafea si scaune – idei de mobilier de la Gamma

mobilier-modern-gamma

Măsuțele de cafea se potrivesc scaunelor confortabile și pot crea zone de ședere interesante. Nuanțele sunt bej și maro, iar această schemă tradițională și neutră face ca desenele frumoase să iasă mai bine în evidență. Patul este proiectat de gamma sunt în prezent proiectate, dar le așteptăm cu nerăbdare – cu siguranță vor purta acest fler retro de neuitat și ne vor fascina.

De la Abigail

Masuta rotunda multifunctionala

masuta rotunda multifunctionala