Mobilier, sufragerie

Canapeaua rustică din lemn de la Riva din Italia

mobilier modern din Italia

Ce combinație interesantă și extraordinară. Această canapea „Utah” prezintă o utilizare modernă și creativă a tehnologiei de reciclare. Aceasta foarte contemporană, din lemn, canapea rustică impresionează nu numai prin estetica sa, ci și prin istoria sa. Elementele din lemn ale acestei canapele sunt de fapt cherestea reciclată din lagunele din Veneția.

Canapeaua rustică modernă de la Riva din Italia

canapea moderna din piele maro

Numite briccole, aceste plăci de lemn sunt folosite ca marker prin lagune. Briccolen trebuie înlocuit cu altele noi la fiecare 10 ani. Lemnul vechi arată unic și sculptural datorită timpului îndelungat în apă – o operă de artă a naturii. Lemnul este prelucrat și apoi combinat cu piele – așa se creează cel modern din lemn canapea rustică.

O canapea rustică din lemn reciclat

mobilier inovator - canapea

Amestecul dintre materialul vechi și cel nou pare interesant și elegant. De obicei, o canapea rustică nu se potrivește în fiecare cameră, dar acest design poate fi combinat cu ușurință și cu mobilier modern. Acest lucru este deosebit de potrivit canapea rustică pentru un design interior minimalist.

Căldura pielii și patina lemnului sunt primitoare și confortabile. Stilul este îndrăzneț, dar blând și confortabil. Riva este o companie italiană specializată în producția de mobilier realizat manual din lemn. Sau după cum explică designerii înșiși, „Reciclarea este importantă. În acest moment istoric important, vrem să reciclăm lemnul, să îl redescoperim și să creăm un design pentru generațiile viitoare “

canapea elegantă din piele