Mobilier, sufragerie

Canapea iluminată cu LED de Colico – schimbare de culoare cu telecomandă

Schimbați culoarea cu telecomandă pentru a vă potrivi starea de spirit!

Canapea iluminată cu LED de Colico - culori

Ai visat vreodată să schimbi culoarea decorului casei? Cât de des? Da, poate acest tabel ar trebui să fie alb în loc de negru sau garderoba ar trebui să fie roșie în loc de albastru. De fapt, nu este dificil să-ți imaginezi acest vis nebun fără pictură. De ce? Ei bine, din cauza inovațiilor de design, desigur.

Bine ați venit la noua dimensiune de iluminat care vine odată cu noul Canapea iluminată cu LED Asami Light prinde viață. Această facilitate unică este din  Compania italiană Calico făcut. Este o adevărată tehnologie artistică care transformă mobilierul la un alt nivel. Nimic nu rămâne la fel, deoarece mobilierul dvs. începe să-și schimbe culoarea. Există un element de stil versatil care își schimbă culoarea în funcție de starea ta de spirit. Acest design de modă aduce noi componente emoționale în atmosfera casei sau a home theater-ului.

Canapea iluminată cu LED de Colico – culori schimbătoare

Canapea iluminată cu LED de Colico - roșu

Are o formă clasică de canapea, dar este evidențiată de iluminarea cu accent LED și se transformă într-o piesă de mobilier modernă. Culorile în schimbare sunt ajustate pentru a vă oferi confort vizual și pentru a vă reflecta starea de spirit. Tot ce trebuie să faceți este să apucați telecomanda și să schimbați culoarea LED-urilor. Mobilierul cu aspect futurist oferă casei dvs. o nouă schimbare de identitate și propria sa notă personală. Devii un designer al propriilor idei, iar decorarea depinde de tine!

Canapea iluminată cu LED de Colico în albastru

Canapea iluminată cu LED de Colico -blau

Canapea iluminată cu LED de Colico - dreick

Canapeaua elegantă adaugă un alt nivel de versatilitate și are un design modular. Continuați să căutați și aflați mai multe despre această canapea grozavă. Și nu uitați că schimbările de design contemporan aduc și ele culori.

Canapea iluminată cu LED de Colico - flori