Mobilier, proiectarea piscinei

Idei inspirate de patio în aer curat

Mobilier din lemn pentru gradina

În cazul în care curtea ta nu are o anumită carismă, vei avea Idei de patio ajuta la remodelarea acestui important spatiu exterior. Terasa ta conectează interiorul cu exteriorul. Este locul perfect pentru a vă bucura de o pauză liniștită. Cum poți face asta Idei de patio să te adaptezi la interiorul tău? Nu ezitați și profitați la maximum de curtea sau grădina dvs..

Inspirați idei moderne de patio

design modern mediteranean în grădină

Dacă pereții din jurul curții dvs. sunt vopsiți în alb, puteți alege un design inspirat de Marea Mediterană. Aceste Ideea de patio creează asociații cu interioare spaniole, grecești sau italiene. Trebuie doar să alegeți mobilier din lemn asortat cu accente luminoase. Turcoazul amintește de vacanță și arată proaspăt.

Decor elegant cu patio

fotoliu elegant pentru patio

Schema de culori gri face casa ta să arate elegantă și elegantă. Jucați-vă cu aceste tonuri și nu uitați să puneți accente în culori contrastante, astfel încât griul să nu pară prea plictisitor. Inspirațional Idei de patio combinați diferite texturi pentru a impresiona cât mai bine posibil. O altă strategie pentru a fi mai remarcați este alegerea mobilierului de patio în culori vii și distractive. Există designeri care oferă mobilier în toate culorile curcubeului. Scaunele suspendate, pernele amuzante sau hamacele fac ca zona exterioară să arate mai spațioasă.

De la Jaz

Idee de patio cu design mediteranean

temă alb-negru pentru patio

mobilier de gradina modern colorat

mobilier de grădină futuristidee confortabilă de patio colorat