Mobila

Un versatil pentru fiecare zonă: modul în care canapeaua contribuie la confort

Canapea mobilier central sufragerie masuta de cafea

O cameră de zi fără canapea este exclusă pentru majoritatea oamenilor. Piesa de mobilier tapițată este mai mult decât un simplu loc pentru a sta. Adesea, aici se trăiesc seri de film confortabile, relaxate, citesc o carte bună sau primesc vizitatori. Prin urmare, atunci când planificați camera de zi, trebuie acordată o atenție deosebită piesei centrale de mobilier. Aceasta este singura modalitate de a obține un confort maxim și un aspect rotunjit al camerei.

Facilitate coordonată

Canapea din piele amenajată camera de zi

Experții recomandă să alegeți întotdeauna canapeaua mai întâi atunci când vă planificați mobilierul de living. Puneți toate celelalte piese de mobilier împreună în funcție de acest aspect central. De exemplu, măsuța de cafea trebuie aleasă astfel încât înălțimea sa să se potrivească perfect cu mobilierul de ședere. Puteți pune băuturi pe măsuța de cafea, ridica reviste și multe altele într-o postură confortabilă.

Mobilierul camerei de zi coordonează televizorul canapelei

Același lucru este valabil și pentru alegerea unității de perete, a televizorului și multe altele. Când poziționați televizorul, asigurați-vă că priviți întotdeauna dispozitivul dintr-un unghi optim. În acest fel, puteți preveni ca televizorul să devină tensionat din cauza unghiului de ședere greșit. Mai întâi de toate, puneți canapeaua și stați în poziție verticală pe ea. Televizorul ar trebui acum să fie agățat în fața dvs. în unghi drept. De asemenea, este binevenit să facă drumeții cu câțiva centimetri în sus. Cu toate acestea, înainte de a monta sau a sta pe televizor, testați mai întâi pentru a vedea dacă trebuie să vă încordați în timp ce îl vizionați.

Nu numai un atrăgător în camera de zi: canapea pentru zona exterioară

Asigurați-vă terasa în aer liber confortabilă

Ceea ce se folosește în sufragerie pentru relaxare și relaxare șezând sau culcat poate fi folosit și în aer liber. O canapea care se folosește doar în exterior trebuie să poată rezista cu siguranță vremii. Pentru aceasta se folosește ștanțul material. Acest plastic este deosebit de rezistent la umiditate și radiații UV. Iarna sau în lunile umede de primăvară și toamnă, nu este nevoie să așezați canapeaua în apartament. Mai degrabă, o prelată ușoară oferă suficientă protecție pentru iernare.

Avantajele materialului pentru canapea în aer liber din ratan

Avantajele canapelelor din ratan:

  • Culorile se estompează cu greu chiar și cu niveluri ridicate de radiații UV
  • Materialul nu absoarbe umezeala din ploaie sau zăpadă
  • Fără umflături sau deformări ale mobilierului canapelei

Asigurați-vă că setul de suport, care constă de obicei din tapițerie moale, cu o acoperire din țesătură, poate fi îndepărtat cu ușurință. În acest fel, puteți acționa rapid în caz de furtună iminentă.

Petele nu sunt binevenite: așa curățați țesăturile și pielea

Sfaturi de curățare a canapelei din piele împotriva petelor

Liniștea sau relaxarea se găsesc pe canapea numai dacă este curată. Prin urmare unele sfaturi de curățare vă pot ajuta, pentru a îndepărta rapid petele enervante de pe mobilierul care nu se spală. Regula de aur împotriva petelor de pe canapea este să acționezi rapid. De îndată ce apare pata, ar trebui să acționați. Nu frecați pata, ciupiți-o.

Sfaturi pentru curățarea tapițeriei canapelei

Apoi, ar trebui să se utilizeze agenți de curățare de înaltă calitate care nu se bazează pe substanțe chimice. Așa protejați aerul din casă de substanțele chimice în creștere și evaporare. Acestea vă pot afecta negativ căile respiratorii. Un serviciu deosebit de bun Linguriță de bicarbonat de sodiu, care trebuie să acționeze peste noapte.