Mobila

Un bufet de designer cu desene suprarealiste

Perceptor Designer Buffet Tieme Rietveld Codex Inferno

Designerul olandez Tieme Rietveld, în colaborare cu Codex Inferno, a creat o lucrare manuală unică Buffet de designer care este o combinație perfectă de design de mobilier și artă modernă. Din momentul în care te uiți la acest design remarcabil, acesta va fi amintit pentru totdeauna ca o piesă de mobilier unică cu forme suprarealiste.

Percepter – bufetul de designer unic

Comodă de designer perceptor graffiti gri

Percepter, unic Buffet de designer, a devenit o realitate datorită abordării moderne a secolului XXI a Talentelor Codex Inferno. Ele combină stiluri abstracte precum cubismul, suprarealismul pentru a-și crea propriile creații.

Comoda de designer estompează liniile dintre real și imaginar

bufet modern desene realizate manual

Designerul Tieme Rietveld a dorit să creeze ceva maiestuos care să combine grafică și detalii iluzorii. Fuziunea opiniilor sale cu cele ale Codex Inferno are drept rezultat crearea Percepter. Comoda de designer prezintă o interpretare artistică a mobilierului modern, cu scopul de a dilua granița dintre forma reală și detaliile desenate. Unicitatea sa constă în faptul că este realizată manual și desenată manual și este modelată de granița dintre real și imaginar.

Ușile dulapului sunt aproape invizibile

Mobilierul de designer a încețoșat marginile ușilor dulapului

Liniile jucăușe de pe Percepter sunt completate de o grafică suprarealistă care creează linia dintre ceea ce este real și ceea ce este pictat pentru a se estompa. Arta a câștigat, de asemenea, o funcție practică prin decorarea acestui bufet modern.

Materialul din care este fabricat dulapul unic sunt panouri MDF lustruite și lăcuite. Acest lucru remarcabil realizat manual  Buffet de designer se vinde la un preț de 7.999 euro.

 Formele și desenele suprarealiste îi conferă un aspect artistic

Dulap de perete designer Codex Inferno

contururi și nuanțe neobișnuite

Comodă de design nuanțe neobișnuite de contur

Masuta de cafea din sticla de designer – ca o prisma care refracteaza lumina