Mobila

Smania – mobilier de designer fabulos din Italia

mobilier de design italia de smania wood

Producatorul Smania produce unic și fabulos Mobilier de designer din Italia la. Colecția de mobilier este rafinată și luxoasă. Viziunea opulentă și ornamentele complexe ne fac să credem cu greu că acest mobilier a fost creat în secolul XXI. Producătorul italian produce mobilier din 1979. Acestea sunt unele dintre cele mai luxoase și opulente modele de mobilă din Italia disponibile acum.

 Mobilierul de designer din Italia – tradiția întâlnește inovația

mobilier de design Italia de la biroul smania

În spatele fiecărei piese de mobilier există un context istoric. Artizanii din Smania folosesc multe metode tradiționale de fabricație din trecut, dar le combină întotdeauna cu inovații tehnice din prezent. „La Brianza” este un cartier fascinant de la periferia orașului Milano. Există un loc istoric în care „Artigiani di Mobili”, meșteri speciali în mobilă, sunt încă cei mai frumoși Mobilier de designer din Italia legume și fructe. Majoritatea acestor studiouri exclusive sunt situate în case de familie. Calitatea extrem de ridicată a mobilierului realizat manual atrage oameni de afaceri și colecționari din întreaga lume. Smania își comandă colecțiile de mobilier exclusiviste acolo.

 Mobilier de designer din Italia – măiestrie unică

scaun mobilier de design italy by smania blue

Procesul de fabricație al acestuia Mobilier de designer din Italia este foarte complicat și consumă mult timp. Liniile unice și ornamentele fabuloase pot fi realizate doar de câțiva meșteri extrem de pricepuți. Pentru aceasta, este selectat doar cel mai frumos lemn din sezonul relevant, care este apoi combinat elegant cu nuanțe de culoare bogate și delicate. Efectul opulent este perfecționat în cele din urmă de țesăturile de lux care sunt folosite. Imaginile pe care le-am selectat prezintă piese de mobilier unice care aduc ambele un spirit al trecutului și oferă soluții inovatoare și pline de viață de designer.

Mobilier de lux în albastru pentru sufragerie

mobilier de designer din Italia prin zona de zi smania

Canapea de designer din piele închisă de la Smania

mobilier de designer din Italia by smania canapea gri

Dormitor cu un design elegant în gri

mobilier de design Italia din dormitorul smania

Zona de intrare opulentă cu un fotoliu albastru

mobilier de design Italia din smania lounge albastru

Mobilier de birou de lux din Italia

mobilier de design Italia din smania büro