Mobila

Sistemul modular de așezare „Larva” se schimbă odată cu starea ta de spirit

sistem de șezut modular larvat

LARVĂ este acesta sistem modular de așezare din Studio Segers, un studio de design de familie din Belgia. Grupul de șezut este format din cinci elemente minimaliste – un scaun, un element de colț fără spătar și unități de ședere suplimentare cu spătar. Puteți amesteca și potrivi componentele după cum doriți, astfel încât să obțineți aranjamentul perfect pentru camera dvs. O frumoasă piesă de mobilier modulară care se poate schimba odată cu starea ta de spirit.

Sistemul modular de așezare de la Studio Segers

larva sistem modular de așezare studio segers bbyindera

Opțiunile de design sunt nesfârșite! Puteți personaliza dimensiunea, numărul de elemente și funcționalitatea scaunelor! Puteți transforma instantaneu canapeaua de colț din sufragerie într-un pat pentru oaspeții care trec. Piesele vin într-o varietate de culori diferite, astfel încât să vă puteți distra foarte bine și cu combinațiile de culori. Sau păstrați stilul simplu și schema de culori neutre – alegerea este a dvs. Tapițeria stratificată păstrează designul simplu, dar clasic și atunci când piesele sunt îmbinate, apar linii continue frumoase.

Sistemul modular de așezare oferă posibilități infinite

larva sistem modular de așezare studio separă posibilități nelimitate

Studio Segers are modulul Sistem de așezare  pentru BbyIndera proiectat. Indera este un producător de mobilă din Belgia a cărui serie de design B constă dintr-o colecție de canapele reglabile. Toate sunt caracterizate printr-un design simplu, dar un grad ridicat de funcționalitate. Scaunele trebuie să fie foarte elegante și să facă clientul să se simtă confortabil. Larva este un exemplu frumos de design rece, modern și jucăuș. Tânăr, surprinzător, dar atemporal.

numai elemente colorate combinate împreună

canapele reglabile modulare grup de sezut color larva

Canapea de colț într-o culoare neutrălarve sisteme modulare de așezare studio segers design

canapea mica cu otoman   canapea de colț modulară pentru grupuri larvare, formând segere de studio