Mobila

Sistemul de canapea modular Cover by Paola Lenti

sistem modular de canapea-alb-paola-lenti-cadru-furnir-lemn

Sistemele flexibile de mobilier au devenit o necesitate în aceste zile. Puteți crea nu numai varietate în facilități, ci și locuri suplimentare pentru toți oaspeții. Fie că aveți o familie numeroasă sau pur și simplu iubiți canapelele mari, aceasta capac sistem modular de canapea by Paola Lenti e tot ce ai nevoie. Puteți încerca diferite opțiuni până când găsiți compoziția ideală pentru spațiul dvs. de locuit.

Sistemul de canapea modular Cover

sistem de canapea modular masă laterală roz-Paola-Lenti

Acest sistem modular de canapea constă din mai multe părți individuale și vine, de asemenea, cu un puf și o masă laterală. Cadrul vizibil este realizat din lemn îndoit multistrat și este disponibil în două versiuni: furnir și lăcuit. Cadrul vine într-o gamă de culori care pot fi asortate cu tapițeria. De asemenea, puteți opta pentru un ton plăcut al lemnului. Cadrul este acoperit cu curele elastice și spumă poliuretanică nedeformabilă și acoperit cu fibre de poliester și poliamidă. Pernele canapelei pot fi comandate cu huse detașabile din diferite țesături. Părțile individuale ale canapelei sunt conectate printr-un sistem de cuplare din oțel.

Sistemul de canapele modulare cu masă integrată

canapea modulară-sistem-copertă-serie-paola-lenti

Canapeaua este cea mai mare piesă de mobilier din sufragerie și atrage imediat atenția privitorului. Ar putea vorbi multe despre personalitatea ta și, prin urmare, trebuie să fie ales cu atenție. Trebuie să-ți reflecte stilul și gustul și să îți ofere confortul de care ai nevoie. Sistemul de canapele proiectat de V. Carrasco are toate aceste proprietăți.

Varianta în mov

sistem-canapea-modular-violet-living-modern-paola-lenti