Mobila

Seducătoare modele de masă din colecția Koket- Guilty Pleasures

Mese de mese designuri koket intuiție masă aur negru

Brandul Koket este dedicat seducției și provocării iubirii. Designurile dvs. de mobilier sunt puternic influențate de artele decorative și de modă. Tehnicile din epocile pline de farmec reapar în cele mai moderne versiuni. Exclusivitatea și prestigiul caracterizează rafinatul Modele de masă din colecția Plăceri vinovate de Koket.

 Modele rafinate de masă

intuiție masă de masă cocs fum sticlă top vortex

Masa de luat masa „Intuition” are un puternic farmec feminin. Conceput pentru a evoca misterul și complexitatea instinctelor feminine. Baza mesei reprezintă un vortex senzual, realizat din benzi metalice în două tonuri.

 Proiecte de mese de mese de către Koket

Mese de luat masa designuri koket metalic negru auriu mat

Trupa metalică în două tonuri a Intuition Dining Table amintește de instinctul feminin misterios și divin. Acest vârtej nepăsător și neașteptat este ghidat de emoții și dorințe. Negru mat cu interior metalic și blat din sticlă afumată. Culorile pot fi ajustate pentru a se potrivi gustului dumneavoastră. Interiorul este oferit în nuanțe de aur, cositor, cupru sau RAL, în timp ce blatul mesei poate fi personalizat în sticlă neagră, bronz, transparentă sau afumată. Un anumit punct de atracție din sala de mese.

 Modele de mese de mese koket intuiție aur negru mat

Blat de masă din sticlă afumată

Masă de luat masa koket masă din sticlă afumată

vârtej interesant de bucle metaliceModele de masă koket sticlă fumurie auriu negru mat

negru mat și auriuMasă de proiectare koket intuiție bază turbionară

Model 3D al tabelului de intuițieMese de mese modele koket model 3d bază vârtej Masă de luat masa concept koket ilustrare 3d masă de intuiție

celelalte modele de Koket

Masă de proiectare koket obssedia bază de aur

OBSSEDIA

masa de luat masa obssedia koket blat din sticla afumata masa obssedia

YASMINEMese de mese proiectează colecția de plăceri vinovate koket yasmine Design masă de luat masa koket yasmine design negru auriu

ALLURE

Mese de mese design koket allure masă rotundă

Mese de mese design koket allure bază aurie