Mobila

Scaun lung balansoar “Volo” pentru două de Sveglio

balansoar-șezlong lung pernă cadru portocaliu grătar negru

Mobilierul din zilele noastre impresionează din ce în ce mai mult prin design-uri uimitoare și practice. Acesta este și cazul modelului pe care am dori să îl prezentăm în acest articol. Aici avem o combinație a două dintre cele mai populare piese de mobilier. Designul lui Sveglio este un șezlong care funcționează ca un balansoar. În plus, oferă și spațiu pentru două persoane. the Scaun lung balansoar se numește Volo. Acest cuvânt este italian și se traduce prin „zbor”. Și primești exact acest sentiment de libertate atunci când te simți confortabil pe piesa de mobilier.

Scaun balansoar-șezlong pentru două persoane

balansoar-șezlong lung noapte două persoane cadru lanț ușor alb

Impresionantul șezlong balansoar constă dintr-un cadru metalic realizat din forme geometrice. Este oferit în patru culori – negru, argintiu, bronz și alb. Dar nu numai culoarea cadrului poate fi aleasă liber. Tapițeria este disponibilă și în diferite culori. Deci ai de ales între 6 variante. Producătorii sunt, de asemenea, bucuroși să implementeze o culoare pe care ați ales-o pentru cadru și tapițerie, astfel încât să puteți obține cu ușurință modelul potrivit pentru mobilierul dvs. interior sau exterior.

Scaun balansoar-șezlong ca mobilier de terasă

balansoar-șezlong cadru tapițerie metalică albă terasă albastră

Fiecare șezlong de scaun balansoar este fabricat manual de cei mai buni sudori. Mobilierul este fabricat în California. Șezlongul este, prin urmare, cea mai bună alegere pentru următoarea dvs. adăugare pentru interior sau exterior. Proiectați o zonă de lounge confortabilă și bucurați-vă de ore confortabile cu persoana iubită la un apus de soare romantic, în timp ce vă relaxați!

Scaun de punte pentru o excursie de camping

balansoar chaise longue volo camping idee caravana argintie

Design șezlong de către Sveglio

balansoar sezlong relaxare apus relaxare sveglio mare plaja

Cadru de balansoar pentru șezlong

balansoar șezlong plajă idee mobilier salon

Proiectat de Sveglio.