Mobila

Raft modular de perete din metal – design practic de perete pentru sufragerie și bucătărie

sistem de rafturi modulare de perete din metal sufragerie din alamă

Studioul de design italian Ronda Design a lansat recent un produs nou, inovator: Caddy este un raft modular de perete din metal care poate fi transformat în orice cameră în funcție de nevoile individuale. Sistemul modular poate fi utilizat în orice zonă a casei, oferind o soluție deosebit de practică pentru bucătărie și sufragerie. Panourile de perete de bază pot fi combinate cu diverse accesorii și astfel se pot adapta perfect la interior. În plus, sistemul de rafturi modulare arată foarte elegant și oferă o soluție elegantă pentru interiorul modern.

Caddy – Un raft modular de perete cu un design elegant

module de rafturi modulare de perete rafturi oglinzite

Designul Caddy este un sistem de panouri modulare de perete metalice care sunt disponibile în diferite dimensiuni și pot fi asamblate într-un model specific. Panourile individuale sunt disponibile în șase culori diferite – alb, negru, grafit, titan, cupru mat și alamă mată. Sunt disponibile și variante cu module reflectorizante și cele cu iluminare LED. Metalul arată foarte elegant în interior și conferă mobilierului o notă sofisticată.

Combinați panourile de perete cu accesoriile corespunzătoare

raft modular perete magneți metalici rafturi

Designerii de la Ronda Design au dezvoltat un nou mod de mobilare și decorare care utilizează tehnologia magnetică. Deoarece panourile de perete de la Caddy sunt realizate din metal, ele pot fi perfect combinate cu accesorii magnetice. Rafturile și rafturile din serie sunt disponibile în diferite dimensiuni și oferă numeroase posibilități de compoziție. Așadar, puteți pune împreună raftul modular de perete în funcție de nevoile dvs. individuale.

raft modular perete rafturi de bucătărie moderne

În bucătărie, de exemplu, rafturile de perete oferă spațiu de depozitare pentru vase, tacâmuri, pahare și alimente folosite frecvent. Trebuie menționat, totuși, că rafturile pot ține maximum 10 kg. Prin urmare, acestea nu sunt potrivite pentru aparate și obiecte de bucătărie grele.

rafturi modulare de perete rafturi de design cameră de zi

Un astfel de raft modular de perete nu lasă aproape nimic de dorit în sufragerie. Cărțile pot fi depozitate pe rafturile flexibile, pot fi amenajate obiecte decorative și pot fi proiectate grădini verticale. Dacă modulele sunt combinate cu iluminare cu LED, se pot seta accente deosebite pe perete.

raft modular de perete iluminat din metal negru

Cu sistemul de rafturi modulare Caddy, Ronda Design își continuă activitățile de cercetare și extinde continuu serviciile și produsele pe care le oferă. Compania se concentrează pe design inovator, materiale de înaltă calitate și urmărirea libertății de exprimare pentru utilizatori.

rafturi sistem perete benzi led metalice accente

raft modular de perete rafturi de bucătărie magneți plante

raft modular de perete bucătărie combina din alamă neagră

Pentru Site-ul producătorului