Mobila

Radiatoare moderne pentru mobilier cald și confortabil

interior modern living radiator

Vă prezentăm o idee pentru calorifere moderne –  un plus elegant la interiorul dvs., care oferă căldură și confort. Funcționalitatea și aspectul au fost combinate într-unul în noul radiator Adhoc Makura. Un cadru din oțel inoxidabil cu eleganță minimalistă arată mai familiar și primitor datorită pernelor căptușite în culori îndrăznețe. Pernele pot fi separate dacă se dorește.

Radiatoare moderne cu perne detașabile

calorifere moderne în culori exotice

Pernele Makura au fost special prelucrate și au o căptușeală interesantă, care radiază căldură uniform pe tot parcursul zilei. Pernele pot fi combinate între ele și în acest fel pot schimba complet designul. Culorile pernelor au un gust exotic din Asia – portocaliu puternic, albastru închis sau roșu au fost folosite ca accente.Radiatoare moderne cu o schemă de culori unică care să se potrivească decorului dvs. – ce mai puteți cere?

 Radiatoare moderne în culori puternice

Radiator cu accente colorate

Modelul exclusivist de la Takahide Sano face parte din noua colecție de la Ad-hoc, care oferă calorifere de designer interesante pentru întregul apartament – living, dormitor și chiar baie. Makura este disponibil ca o singură versiune sau în combinație cu mai multe perne. Un radiator elegant, cu o finisare flexibilă și elegantă – Adhoc combină cu îndemânare tradiția și modernitatea.

Radiatoare pentru camera de zi

Camera de zi cu perete radiator

Radiator modern cu un design interesant

Model Adhoc Design Makura