Mobila

Pond – bancă bizară, realizată din palete euro reciclate

Bancă de design The Pond-Raw Edges Design

Pond este o bancă remarcabilă caracterizată prin linii clare și un design asimetric modern. A fost proiectat de Raw Edge la comandă de la biroul londonez Bloomberg și este realizat în întregime din material reciclat Euro paleți și ecranele computerului.

Mobilier de birou exclusiv realizat din paleti euro

Mobilier de birou-proiectare bancă din lemn

Compania din Londra acordă o mare importanță factorului ridicat de confort și eficienței la locul de muncă. Managerii companiei au ales o cameră de pauză neobișnuită în care angajații se pot odihni și relaxa, chiar dacă doar pentru câteva minute. Banca extraordinară din Euro paleți a fost plasat în mijlocul acestui salon.

Alternativă inovatoare la camera de pauză – scaune realizate din paleți europeni

Designul bancului Pond-Raw Edges

Numele băncii – „Iazul” – este tradus prin „Iazul”. Întregul sistem este similar cu 40 Euro paleți și 60 de ecrane de computer (toate acestea sunt deșeuri reciclate de la companie) creează de fapt un mic iaz, o mică, dar confortabilă oază de bunăstare și oferă liniștea și liniștea dorite, precum și relaxarea scurtă, adesea necesară, pentru minte și suflet. Încă poți citi cărți și vorbi cu colegii de pe bancă.

Idei de design pentru camere de pauză

Ecrane de computer reciclate Design inovator

Banca din Euro paleți – „Iazul” are forme curbate ciudate și este înconjurat de ecrane de calculator folosite. Pe ecrane puteți vedea modele colorate vesele pentru copii, proiectate de Oscar Narud, care au un efect relaxant asupra oamenilor. Broaștele mici salt de la ecran la ecran, rațele înoată. Toate mișcările ei sunt perfect coordonate cu apa care curge și cântând păsările. Paletii din lemn aduc o notă romantică și emană căldură și confort.

Mobilier de birou – idei inovatoare

Bancă de mobilier design lounge europaleti

Euro paleți sunt utilizate din ce în ce mai mult în arhitectura interioară și designul mobilierului. Designerii londonezi Yael Mer și Shay Alkalay, care au produs banca au câștigat mai multe premii – au câștigat deja premiul British Council Talented Award, iF Gold Award, Dutch Design Award, Wallpaper Design Award 2009, Elle Decoration International Design Award pentru designul mobilierului și multe altele.

Paleti din lemn confectionati din lemn reciclat

din materiale reciclate-mobilier

Zonă liniștită neobișnuită în birou

Mobilier de designer Paleti din lemn - Design de margini brute

Bancă lată și spațioasă The Pond

Idei de design mobilier de birou camera de relaxare

idei mobilier euro palet