Mobila

Piese de mobilier unice în stil modern de la Il Loft

Piese de mobilier unice - design-italian-scaune-tapițerie-culoare-modernă

Piese de mobilier unice nu mai sunt o iluzie atunci când vrei aranjamentul perfect în casa sau apartamentul tău. Datorită muncii profesionale și concepțiilor artistice care vin direct din atelierul și atelierul creativ al Il Loft Studio, designul interior frumos, confortabil și de înaltă calitate este o realitate pe care toată lumea și-o poate permite. Aruncați o privire la colecțiile Il Loft pentru a vă asigura că cele mai potrivite produse ar putea fi stilul dvs. de viață.

Piese de mobilier unice de la Il Loft – viziune corporativă

Piese de mobilier unice - tapițerie cu design italian-canapea-formă ovală

Este absolut ușor să răspunzi de ce asta mobilier unic de la Il Loft sunt atât de uimitoare și de încredere. Răspunsul stă în viziunea corporativă pe care echipa a urmat-o de mai bine de cinci decenii. De la înființarea companiei, lucrătorii și designerii s-au ocupat de calitatea și durabilitatea produselor lor. Din această cauză, încrederea publicului a fost păstrată în ultimii 50 de ani. Stabilitatea și calitatea înaltă a produselor sunt garantate, iar designul original este atins prin sublinierea conceptelor moderne și inovatoare.

Piese de mobilier unice de la Il Loft – Colecții populare

Piese de mobilier unice - tapițerie-cu-fotoliu-modern-cu-design-italian

Când vorbim despre mobilier unic de la Il Loft și vorbind despre colaborarea dintre aceste produse într-un interior operațional complet, ar trebui să vă avertizăm că ar trebui să vă lăsați punctele de vedere tradiționale și principiile în afara magazinului. Aici originalitatea și nebunia au cucerit tendințele obișnuite și ideile clasice. Ceea ce puteți găsi despre colecțiile minunate ale lui Il Loft este o cantitate mare de decoruri, mobilier și accesorii pentru casă pe care nu le-ați văzut în altă parte..

Piese de mobilier unice de la Il Loft – moderniste și neconvenționale

Piese de mobilier unice - design-italian-poslter-culori-pastel-speciale

Piese de mobilier unice de la Il Loft sunt strâns legate de combinația de minimalism și stiluri high-tech care au devenit extrem de populare în aceste zile. Linia japoneză poate fi simțită și când vine vorba de scaune și mese – masă cu o expunere redusă și măsuță de cafea cu aspect ikebana. Moalețea și simplitatea canapelei și fotoliilor sunt echilibrate cu o schemă de culori deschise, care se prelungește cu adăugiri suplimentare la concepțiile interioare ale societății. Un covor persan într-o culoare electrică sau un covor de paie cu aspect retro, dar cu o tehnică de producție inovatoare.

Piese de mobilier unice cu un design elegant

canapea-palat-piesele-unice-de-mobilier-din-Loft

Frumusețea și originalitatea reală a mobilier unic de la Il Loft pot fi văzute în noua lor colecție de paturi. Nu există un pat normal cu o formă normală și clasică, iar dacă găsiți unul, acesta va fi decorat cu un decor ciudat sau realizat folosind materiale atipice și tehnici complexe. Paturile rotunjite sunt produsele noastre preferate Il Loft. Unele dintre ele sunt chiar și construcții elegante realizate din mai multe părți care pot fi utilizate în scopuri diferite în timpul zilei.

Idei și materiale speciale pentru designul mobilierului folosit de Il Loft

covor-Piesele-unice-de-mobilier-din-Loft

Ideile de birou ale Il Loft sunt moderne piese de mobilier unice. Principalul concept din spatele producției lor este de a ajuta lucrătorul de birou să-și dezlănțuie creativitatea și abilitățile, astfel încât producția să devină eficientă și benefică. De asemenea, birourile urmează un stil japonez, iar scaunele sunt construite într-un mod care încorporează ideile de înaltă tehnologie cu puterea inovatoare a ideilor futuriste..

Piese de mobilier unice – Canapea Accademia

accademia- Piesele-unice-de-mobilier-din-Loft

Materialele speciale utilizate la fabricarea mobilierului Il Loft sunt clasice. Il Loft se menține pe suprafețe de lemn pentru paturi, mese și scaune. Tipurile de lemn sunt stejar și bambus, deoarece eleganța și rafinamentul sunt considerate regula numărul unu pentru munca echipei Il Loft. Microfibra și pielea – desigur nu piele artificială – sunt principalele textile utilizate pentru decorare și damasc.

Piesele de mobilier unice de la Il Loft – Design de pat

Piesele-unice-de-mobilier-din-Loft-dormitoare

Piese de mobilier unice pentru dormitorul din  maro și portocaliu

Piesele-unice-de-mobilier-din-Il-Loft-mobilier-dormitor

Piese de mobilier unice pentru Camera de zi în albastru

Piesele-unice-de-mobilier-din-Loft-living-colorat

Piese de mobilier unice în culori de nisip – Super Roy

Piesele-unice-de-mobilier-din-L-Loft-super-roy-sofa

Piesele de mobilier unice de la Il Loft – covoare

Piesele-unice-de-mobilier-din-Loft-covorul-rotund

Piese de mobilier unice și articole asortate covor

Piesele-unice-de-mobilier-din-covorul-Loft

Piese de mobilier unice pentru birou

cicago-Piesele-unice-de-mobilier-din-Loft

olimpic

olimpic-Piesele-unice-de-mobilier-din-Loft

Mirak

mirak-The-unique-pieces-of-furniture-from-Il-Loft-office

Mobilier Il Loft – un amestec de forme, culori și structuri

Piesele-unice-de-mobilier-din-Loft

Piesele de mobilier unice se armonizează cu obiectele de artă din cameră

Piesele-unice-de-mobilier-din-Il-Loft-canapea-super-roy

Mobilier unic de relaxare – fotoliu tapițat elegant

Piesele-unice-de-mobilier-din-fotoliul-Loft

Piese de mobilier unice pentru designul individual al camerei

Piesele-unice-de-mobilier-din-Il-Loft-canapea-modulară

* Veți găsi întreaga linie de produse Il Loft Aici