Mobila

Piano Table – masă din lemn de stejar cu pian ascuns de Georg Bohle

Masa din stejar cu un design simplu-pian electromecanic integrat

Ai vrut să ai un pian acasă, dar problema lipsei de spațiu continuă să apară? Soluția potrivită pentru aceasta este Piano Table de Georg Bohle. Cel simplu Masa de stejar ascunde un secret muzical. Pianul electronic cu 88 de taste ascunse în interior face ca piesa de mobilier să fie unică. Ne-a plăcut ideea, așa că aruncă o privire!

Masa funcțională din stejar cu un instrument ascuns

Mobilă de designer masă pentru instrumente muzicale - tastatură pentru pian Georg Bohle

Artistul și designerul din Rotterdam, Georg Bohle, care a absolvit Academia de Design Eindhoven, prezintă o piesă de mobilier neconvențională care oferă funcții multiple. Din Masa de stejar Piano Table este perfect ca masă pentru sufrageria dvs. (este suficient de mare pentru întreaga familie) sau ca birou pentru biroul dvs. de acasă! Ele formează punctul central al camerei dvs. de zi, unde puteți petrece seri plăcute cu prietenii care stau în jurul pianului. Asigurați-vă că sunteți de bună dispoziție și surprindeți-vă oaspeții cu o masă pentru pian.

Mobilier care economisește spațiu – masă pentru pian și stejar într-un singur design

Masa din stejar ascunde pianul electric

Pianul și masa se combină pentru a forma o piesă de mobilier multifuncțională într-un design simplu. Piano Table este una dintre acele piese de mobilier inovatoare care v-ar schimba viața și este disponibilă pentru o sumă de 6.000 USD!

Fotografii de: Joost van Brug

Pian cu funcție suplimentară de Georg Bohle

Pian electric de masă din stejar Georg Bohle Design