Mobila

Pat modern balansoar de design pentru casă

Proiectarea patului oscilant Sphere

Acea Pat leagăn, La fel ca leagănul tradițional pentru copii, tuturor – mici și mari, bătrâni și tineri – li se pare deosebit de atractiv, distractiv și ușor de mers. Oamenii obișnuiau să viseze la un leagăn atât de confortabil încât să poată adormi în acest moment. S-a pus întrebarea: Numai copiii mici pot profita și se pot distra? Nu doar ei, desigur. În zilele noastre este ușor să găsești un leagăn pentru adulți. Echipa de designeri a lui Grace Emmanual, Brodie Campbell, Jeremy Broker, Eamon Moore, Kahlivia Russell și Joah Boerrierter, condusă de designerul principal Richard Clarkson, pleacă de la ideea că adulții țin cumva copilul în ei înșiși. Visul multora ar trebui realizat. Și astfel au făcut realitatea ideea patului oscilant. Autorii au reușit să transmită o atmosferă confortabilă și relaxantă prin produsul lor. Efortul și stresul pot fi lăsate în urmă în acest moment.

Sferic Pat leagăn – Decizie stilizată și economisitoare de spațiu pentru fiecare casă

Dormitor cu pat rotund Richard Clarkson

Patul se bazează pe ideea de fiabilitate, funcționalitate și estetică. Proiectanții au sintetizat unele cercetări științifice asupra copiilor și adolescenților care suferă de autism și tulburări de mișcare ritmică pentru a dezvolta conceptul pentru Pat leagăn respectă pe deplin toate cerințele de sănătate și ergonomie. Cel rotund Pat leagăn îmbină confortul și frumusețea. De fapt, majoritatea utilizatorilor ar fi foarte norocoși să aibă o astfel de piesă de mobilier, deși nu o recunosc întotdeauna. Este vorba despre o zonă sigură și confortabilă în care toate grijile pot fi uitate, atunci te simți fericit și de bună dispoziție, te poți odihni și mai târziu gândești mai creativ și mai productiv.

Pat leagăn – pentru amenajarea casei și a grădinii

Design de leagăn pentru pat din lemn

Construcția este din lemn, pernele sunt așezate în partea inferioară a patului. Patul oscilant garantează cea mai completă relaxare care ar putea fi experimentată. Designul simplu se potrivește în fiecare cameră. Unui i se dă o senzație imediată de căldură, calm, bucurie și plăcere, mai ales atunci când Pat leagăn din Richard Clarkson situat în grădină în aer liber

Mobilier rotund stilizat din lemn 

Recliner-designer-mobilier-Richard-Clarkson

Șezlonguri pentru relaxare și relaxare

Mobilier dormitor pat swing

Pat leagăn ca mobilier de grădină

Mobilier de grădină design de grădină