Mobila

O noptieră DIY – construiește-o singur rapid și ușor

Decorare noptieră DIY dormitor alb fă-o singur

Dacă aveți nevoie de o noptieră nouă, dar nu doriți neapărat să cumpărați una nouă, o puteți face singură. Este posibil să fi observat și cât de mici sunt noptielele care se vând. Aceasta ar fi o problemă mai ales dacă aveți un pat înalt. Există atât de multe modele diferite pe Internet, dar odată ce vezi masa în viața reală și o pui pe podea, aceasta ajunge până cel mult până la genunchi.

Din acest motiv, s-ar putea să fie mai bine dacă îl faceți chiar dumneavoastră. Pentru Noptiera DIY Pentru acest articol, veți avea nevoie de un tub de carton, două foi rotunde de lemn și benzi de vinil strălucitor.

Noptiera DIY – este atât de ușor să te construiești singur:

Configurați interfața dormitorului marca pasul 1

Puteți decide singur ce diametru alegeți pentru țeavă. Pentru aceste instrucțiuni s-a ales 20 cm. De asemenea, puteți alege un tub mai gros dacă doriți. Totul depinde de gustul tău. Din lungimea totală a țevii (de obicei aproximativ 1 metru sau puțin mai mult) tăiați o bucată lungă de 70 cm pentru a face suportul pentru Noptiera DIY a obtine. Pentru a face acest lucru, măsurați-l cu precizie în prealabil și marcați punctul în care conducta trebuie tăiată.

După ce ați tăiat țeava, puteți introduce un ferăstrău mic în gaură și tăiați o dată. Un ferăstrău de tăiere poate fi cel mai bun pentru acest lucru. Veți descoperi că acest mic ferăstrău poate fi util și pentru multe alte proiecte. De asemenea, cercul pentru piciorul Noptiera DIY poți tăia cu ea. Taie MDF cu lățimea de 6 mm fără probleme.

Tăiați conducta pentru piciorul mesei

cutie de carton tăiat masă picior picior noptieră pas 2

Puteți cumpăra placa rotundă din lemn care va servi drept blat. Ar trebui să aibă o lățime de 60 cm. În acest fel veți avea mult spațiu pe Noptiera DIY a avea. Așezați țeava în mijlocul plăcii de lemn. Desenați un cerc în jurul țevii cu un creion. Înșurubați câteva bucăți de lemn în interiorul cercului.

Îndepărtați piesa în exces

tăiat stand masă picior noptieră terminat pasul 3

Acum așezați blatul mesei pe țeavă și înșurubați țeava de bucățile de lemn.

Panoul de lemn care la Noptiera DIY Dacă doriți să serviți ca picior, atașați-l la celălalt capăt al țevii în același mod. În acest exemplu, acest blat este puțin mai mic decât blatul mesei (45-46 cm). Dar și asta depinde de gustul tău. Desigur, le puteți face de aceeași dimensiune. În plus, nu trebuie neapărat să fie din lemn. Dacă doriți, de asemenea, să economisiți bani, puteți alege și MDF și să tăiați un cerc din el.

Noptieră DIY – atașați blatul și piciorul mesei

masă de lemn de găurit singur decor dormitor pasul 4

Pulverizează asta Noptiera DIY cu culoare albă. Dacă doriți ca masa să aibă un efect strălucitor, o puteți pulveriza și cu un spray lucios. Culoarea albă este suficientă pentru țeavă, deoarece nu se va vedea prea mult din ea în cele din urmă.

În timp ce așteptați să se usuce vopseaua, puteți tăia benzi din vinil. Multe dungi! Veți avea nevoie de aproximativ 25 dintre acestea, așa că începeți să lucrați.

Înșurubați tubul pe blatul mesei

placa de lemn fixați șurubelnița pasul 5

Atașați benzile la Noptiera DIY, așa cum se arată în fotografie. Distanța dintre benzi este de aproximativ 2,5 cm. Puteți utiliza etichete pentru a-l securiza. Dar dacă preferați ceva mai la modă, luați doar câteva unghii de tapițerie frumoase.

Noptiera asamblata

atașați piciorul la noptiera din carton pasul 6

Acum înfășurați o altă bandă ca o centură în jurul centrului standului din Noptiera DIY și fixați capetele cu un suport rabatabil. Așezați alternativ benzile lungi, agățate, în spatele „centurii”: o bandă în față, următoarea în spatele ei, apoi o bandă în față din nou și așa mai departe.

Vopsiți noptiera DIY și decorați-o cu vinil

DIY noptieră pictură alb minimalist pasul 7

Trageți fiecare bandă sub Noptiera DIY, astfel încât să fie netede și strânse. Fixați temporar fiecare bandă cu bandă până când sunteți sigur de decalaj și întindere. Când sunteți mulțumit de modul în care arată, puteți înlocui banda cu capse. Mai mult, acum puteți scoate clema rabatabilă și fixați cureaua pe țeavă.

Și noul tău este gata Noptiera DIY! Distrează-te încercând-o și folosind-o mai târziu!

Pregătiți benzile de vinil

dungi albe pregătirea noptierei decorare pasul 8

Fixați benzile de vinil cu crampoane

mobilier decorare thumbtacks vinil atașați pasul 9

Deco bandă de hârtie de masă cravată pasul 10

Atașați benzile de decorare ale bazei mesei finalizați pasul 11

mobilier dormitor lucrat manual decorati carton living