Mobila

Modele de chiuvete unice din lemn cu forme rotunde elegante

nuanțe maro de lavoar rotund de designer din lemn

Acest lucru unic Modele de chiuvete au fost proiectate de designerul din München Markus Horner și de producător Amonit produs. Lavoarele sunt o soluție originală de designer dacă doriți să vă faceți interiorul băii mai natural. Designurile au fost create în principal cu forme rotunde plăcute care emană o eleganță caldă.

Designuri de chiuvete de Markus Horner cu o notă de retro

Straturi de construcție chiuvete rotunde realizate din lemn

Acest frumos Modele de chiuvete reprezintă o idee de interior originală pentru baie. Chiuvetele din lemn impresionează prin liniile netede și formele rotunde și transmit o senzație de design retro elegant. Nuanțele calde de maro accentuează eleganța modelelor de lavoare. Modelele din trunchiul de copac ale lemnului fac ca fiecare piesă să arate unică și să arate deosebit de frumoasă cu structura în formă de strat a inelelor din lemn.

Designurile de chiuvete din lemn împrospătează interiorul băii

lavoar rotund de designer de formă ovală din lemn

Aceste Modele de chiuvete se potrivesc cu aproape fiecare interior al băii. Dacă doriți să aduceți mai multă naturalețe în baie sau pur și simplu implementați un stil de mobilier rustic, lavoarele din lemn sunt piesele de mobilier potrivite. Producția lavoarelor se caracterizează prin calitate ridicată, iar suprafața vitrată servește ca strat protector și nu permite niciun fel de deteriorare.

Lavoar din lemn cu formă rotundă

inele din lemn

Lavoar de designer cu bază pătrată

chiuvetă din lemn rotundă cu bază pătrată

Chiuvetă vitrată din lemn deschis la culoare

elemente integrate lavoar rotund de designer din lemn

Chiuveta cu formă ovală

chiuvetă de design rotundă de suprafață vitrată din lemn