Mobila

Mobilierul italian clasic de la Provasi

Canapeaua-mobilier-clasică-italiană-Provasi-din catifea

Provasi este o companie excelentă, masterat în mobilier italian clasic Design cu o lungă tradiție care a început la începutul anilor 1970. Înființată și condusă de patru frați, compania crește rapid și devine în curând cunoscută pentru stilul său interesant și produsele de bună calitate. Enrico, Roberto, Paolo și Giovanni, care au proiectat magazinul, se mențin pe asta mobilier italian clasic și urmează dezvoltarea lor din secolul al XVI-lea până în secolul al XIX-lea. Se pare că clienții adoră vechile timpuri și stilurile clasice pe care Provasi le reconstruiește. Proprietarii de case moderne vor să-și umple interiorul cu astfel de pietre prețioase de epocă.

Mobilierul italian clasic de la Provasi este bogat decorat

Masa-consolă-mobilier-italian-clasic-Provasi

Mobilierul italian clasic von Provasi beneficiază de utilizarea de materiale de înaltă calitate și de munca meșteșugului tradițional de către profesioniști. Această combinație câștigătoare creează piese de mobilier unice, realizate din lemn fin și dragoste pentru detalii. Produsele prezintă perioada italiană din secolele 16 și 17 și, de asemenea, din secolele 18 și 19 în Anglia, Franța și alte țări din Europa Centrală. Cu cei 40 de ani de activitate pe piață mobilierul italian clasic de la Provasi a urmat tendințele internaționale în designul mobilierului și și-a adaptat colecțiile la gusturile clienților moderni. Dar filosofia companiei și percepția designului ajută la păstrarea originalității și spiritului său special.

Mobilierul italian clasic de la Provasi – lux pur

elizabeth-classic-italian-furniture-provasi

După ce ne-am uitat prin colecțiile Provasi, constatăm că munca lor cuprinde o gamă largă de mobilier. Proiectați diferite piese pentru zona de zi și de luat masa, precum și pentru dormitor. Colecțiile conțin o mare varietate de produse, dar ceea ce este important este calitatea, nu cantitatea. Și calitatea acestui lucru mobilier italian clasic este remarcabil – de la cea mai bună selecție de materiale până la cea mai elegantă prelucrare a lemnului, Provasi s-a asigurat că toate nevoile dvs. interioare de epocă sunt satisfăcute.

De K.H. Christova

Masa de toaleta din lemn vintage

Masa de toaletă-mobilier-italian-clasic-Provasi

Dulap

Comoda-mobilier-italian-clasic-Provasi

Fotoliu Fontaine

fontaine-fotoliu-mobilier-italian-clasic-Provasi

birou clasic din lemn

Mobilierul-clasic-italian-mobilier-Provasi-din-lemn

Otoman de catifea

Scaunul-mobilier-clasic-italian-Provasi-din catifea

consolă ornamentată

Masa-consolă-clasică-mobilă-italiană-Provasi-bogat-decorată

roșu și auriu

Mobilierul-italian-clasic-Provasi-luxos-roșu-interior

dormitor mov

Dormitorul-mobilier-italian-clasic-Provasi-luxos-mov

argint regal

Dormitorul-clasic-italian-mobilier-Provasi-argintiu

living luxos

Mobilierul-clasic-italian-Provasi-living-luxos

Mobilierul-clasic-italian-Provasi