Mobila

Mobilierul extraordinar de grădină de designer de Kenneth Cobonpue

modele de mobilier de grădină de kenneth cobonpue design modern

Verificați acest ultra modern Mobilier de grădină de designer care va da cu siguranță zonei dvs. de patio un aspect nou. Acest mobilier unic de designer a fost realizat de celebrul designer Kenneth Cobonpue proiectate și cu siguranță unice. Design-urile distinctive vor ieși cu siguranță în evidență în grădina dvs. și vor trezi interesul oaspeților dvs..

Mobilier de grădină de designer modern – colecția Yoda

mobilier de grădină de designer din colecția kenneth cobonpue yoda

modele de mobilier de terasă de scaun roșu kenneth cobonpue

mobilier de grădină de design de canapea kenneth cobonpue

modele de mobilier de grădină de modelul kenneth cobonpue verde

modele de mobilier de terasă de kenneth cobonpue design negru

Un exemplu deosebit de potrivit al desenelor extraordinare ale lui Kenneth Cobonpue este colecția Yoda. Acest lucru neobișnuit Mobilier de grădină de designer sunt disponibile în diferite culori și impresionează prin formele și materialele lor unice. Mobilierul de grădină din ratan aproape pare a fi sculpturi și are o notă artistică fină. Zona dvs. de patio va arăta foarte elegantă și exclusivă.

Mobilier de grădină de designer de Kenneth Cobonpue – colecția Cabaret

modele de mobilier de exterior din colecția kenneth cobonpue cabaret

modele de mobilier de grădină de kenneth cobonpue canapea gri

mobilier de grădină de designer de kenneth cobonpue modele de scaune

modele de mobilier de exterior de la scaun de masă de cafea kenneth cobonpue

Această colecție exclusivă de mobilier de grădină constă dintr-o canapea, trei fotolii și două modele drăguțe de măsuță de cafea. Acest lucru unic Mobilier de grădină de designer arată ca mobilier din răchită, dar sunt realizate din țesătură și, prin urmare, sunt foarte moi și confortabile. Această colecție elegantă de mobilier este potrivită atât pentru zona de grădină, cât și pentru interiorul casei. Asigurați-vă terasa să arate complet modernă și elegantă cu aceste modele de mobilier grozave.

Colecția modernă Rapunzel

modele de mobilier de terasă din colecția kenneth cobonpue rapunzel

mobilier de grădină de designer by kenneth cobonpue fotoliu scaun mobilier de grădină de designer by kenneth cobonpue fotoliu rotund

Colecția de mobilier de grădină Rapunzel este formată dintr-o canapea și un fotoliu modern cu un scaun. Toate desenele de mobilier din această colecție au o formă rotundă plăcută și sunt extrem de confortabile. Pernele tapițate ale mobilierului de grădină sunt deosebit de moi și sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Structura mobilierului seamănă cu un model țesut și este deosebit de potrivită pentru zona de relaxare din grădină.