Mobila

Mobilierul de designer Mascheroni aduce stilul italian în casa ta

scaune din piele de culoare portocalie-sufragerie

the Mobilier de designer de la Mascheroni aduce retro chic și eleganță în apartamentul modern. Designuri luxoase, valoroase și pur și simplu frumoase. Când vine vorba de piese de mobilier atât de fine, durabilitatea și eleganța atemporală joacă un rol major în selecție. Întreaga colecție oferă idei minunate de design interior..

Mobilier de designer de la Mascheroni – eleganță italiană

masa-de-masa-rotunda-alba-eleganta

 Mascheroni este un studio italian care a adunat talente în domeniul designului de mobilier și al interioarelor. Toți angajații, designerii și consilierii clienți lucrează în primul rând pentru a ține cont de dorințele clienților și pentru a încerca să ofere soluții individuale de proiectare pentru oamenii moderni. Scopul tău principal este să creezi o ambianță confortabilă în care să te simți bine. the Mobilier de designer de la Mascheroni sunt caracterizate de modele creative, dar clasice.

Mobilier de designer de la modelele și culorile Mascheroni

mobilier de birou modern piele de crocodil

the Mobilier de designer de la Mascheroni va oferi oricărei camere un aspect luxos. Potrivit în special pentru reședințe mari, unde creează o atmosferă unică cu liniile lor elegante și țesăturile fine. Compania de mobilier este specializată în designuri de lux și oferă o gamă largă de mobilier. Fie că sunt canapele, fotolii, scaune, paturi, mobilier de birou, birouri sau mese mici, mese de cafea și elemente decorative – aveți de toate.

Scaune – mobilier modern de designer de la Mascheroni

fotoliu verde design italian

Începem cu scaunele confortabile de la Mascheroni – o mare colecție de modele îi așteaptă pe toți fanii mobilierului de designer italian. Sunt rafinate și de bun gust, cu o construcție simplă și proiectate în culori fabuloase. Unele modele prezintă asemănări cu stilurile clasice și tradiționale, cum ar fi victorianul și colonialul, în timp ce altele introduc noile modele minimaliste în interior. Scaunele sunt proiectate în conformitate cu deviza „Scaunul meu din birou este tronul meu”. the Mobilier de designer de la Mascheroni sunt făcute pentru cei care știu ce vor și cum să-l obțină.

Birouri și mese în stil italian

masă-birou-practică-futuristă

Mascheroni prezintă mobilier autentic cu funcții suplimentare clasice și de înaltă tehnologie pentru biroul modern. În zilele noastre, designul interior al birourilor este cel puțin la fel de important ca designul interior și creează o atmosferă confortabilă în care atât angajații, cât și clienții se simt confortabil.

Paturi de la Mascheroni – mobilier de designer autentic în dormitor

Dormitor luxos-italian-alb

the Mobilier de designer de la Mascheroni oferi paturi exclusive pentru dormitorul clasic. Sugestiile ei pentru dormitorul modern includ candelabre din cristal, oglinzi pentru decor și cuverturi de pat din țesături fine. Ornamente interesante de pe pereți servesc drept decor. Te simți ca un rege într-un dormitor Mascheroni.

Cele mai multe mobilier de designer din Mascheroni sunt furnizate cu decor suplimentar ca mulțumire de la compania italiană. Vaze interesante și candelabre eclectice vor fascina cu siguranță clienții.

Abigail

Mobilier din piele roșie în dulap

mobilier de dulap roșu

Dulap modern de la Mascheroni

modern-dulap-mascheroni

Mobilier clasic din sală de conferințe din lemn

sală de conferințe clasică mobilier din lemn

Pat Mascheroni de eleganță atemporală

pat Mascheroni de eleganță atemporală