Mobila

Mobilierul de designer din lemn de la Joyau îmbunătățește interiorul

mobilier de designer din lemn cocon tapițerie neprelucrată alb confort

the Mobilier de designer din lemn de Andre Joyau sunt, fără îndoială, una dintre acele piese de mobilier care nu ar trebui să lipsească în niciun interior. Primul exemplu, fotoliile Cocoon, impresionează prin designul lor și transformă orice interior într-o zonă de locuit unică. Lemnul este netratat atât la exterior, cât și la interior, ceea ce conferă fotoliilor farmecul lor. Pernele scaunelor garantează din nou confortul scaunelor. Celelalte mobilier de designer din lemn nu sunt nicidecum mai puțin impresionante. Aruncați o privire mai atentă la ele în acest articol!

Mobilier de designer din lemn – fotoliu Cocoon

mobilier din lemn de design andre joyau coton scaun scaun

Mobilier de designer din lemn – scaunul Bascule

mobilier din lemn scaun design bascule angora blana oi metal picioare negru

Scaunul Bascule este la fel de impresionant ca Cocoon. Este, de asemenea, din lemn, în timp ce picioarele scaunului sunt din metal și reprezintă două inele. Scaunul pare incomod la prima vedere, dar nu este deloc cazul. La aceasta contribuie nu doar forma scaunului, ci și blana oilor Angora, ceea ce conferă o senzație de lux. Bascule este un exemplu fantastic de mobilier de designer din lemn.

Mese de cafea din lemn

mobilier de designer lemn lotus imprimeu frunze alb masă

Sub măsuțele de cafea ale mobilierului din lemn de designer de Andre Joyau, fiecare are propriul său farmec. În timp ce masa cu frunze de lotus impresionează prin formele sale simple, drepte și blatul mesei cu un imprimeu de frunze, masa Double Form arată cât de minunat pot fi combinate două panouri rotunde din lemn. În cazul unei alte măsuțe de cafea, secțiunea transversală a lemnului servește ca zonă utilizabilă și constă din mai multe blocuri de lemn unite între ele.

Masuta de cafea de design Double Form

mobilier de designer realizat din lemn felie dublă felii din lemn masă de cafea idee

Cereale pentru mobilier

mobilier de designer capăt din lemn cereale blat masă picioare masă

Mobilier din lemn de designer – bănci

mobilier designer bancă din lemn kyukei culoare albastră metal picioare interior idee

Dacă îți plac accentele de culoare în interiorul tău, banca Kyukei este cea mai bună alegere pentru mobilier de designer din lemn. Are o culoare atractivă, albastră și încă radiază naturalețe datorită lemnului netratat. Banca Futatsu, care impresionează prin forma sa, fiind ușor curbată, este, de asemenea, netratată.

Bancă de design Futatsu

mobilier de designer bancă din lemn futatsu arc formă lăcuită rustic modern

Proiectat de Andre Joyau.