Mobila

Mobilier shabby chic pentru un decor de cameră de poveste

Mobilier Shabby Chic alb-roz-living-covor-bej

Shabby chic este o combinație de vechi și de nou. Mobilierul vechi, ramele antice sau candelabrele sunt adesea folosite pentru aceasta. Noul look îți oferă un aspect feminin și romantic, dar în același timp elegant. Pentru aceasta, piesa de mobilier este prelucrată în așa fel încât să capete un aspect vechi, uzat. Acum nu ar trebui să vă lăsați păcălit de acest cuvânt, deoarece efectul rezultat pare orice altceva decât prost. În ceea ce privește culorile Mobilier shabby chic cele evidente sunt evitate. Se folosesc culori pastelate, delicate, dar sunt permise toate nuanțele posibile. Albul, albul antic și diferite tonuri de gri deschis, bej și albastru deschis, trandafir și galben sunt deosebit de populare.

Mobilier și decor shabby chic

decor-shabby-chic-metal-cristal-sticlă

O mare varietate de flori și accesorii pot fi folosite pentru a evidenția stilul minunat al mobilierului Shabby Chic cu decorațiuni asortate. De exemplu, sunt potrivite articolele decorative din argint, bujori sau liliac. Dacă doriți să folosiți perne pentru decor, folosiți mătase sau catifea strălucitoare. În principiu, tot ceea ce este natural este permis. Lucrul manual este, de asemenea, o idee grozavă. Deci, fie că este vorba de croșetat sau de dantelă sau de sticlă suflată manual – nu puteți greși cu aceste materiale. Camera poate arăta și mai elegantă dacă folosiți cristalul pentru a se potrivi cu mobilierul shabby chic. Motivele florale pot fi repetate și în tapet, pe covor sau sub formă de ornamente.

Mobilier shabby chic pentru o atmosferă de basm

Aruncați o privire la exemple excelente aici pentru a vă face o idee despre atmosfera de basm pe care o puteți obține cu mobilier shabby chic și un decor asortat.

1. Sifonier

shabby-chic-dormitor-mobilier-comoda-albastru

Lemnul original strălucește în această comodă frumoasă. Aspectul minunat este susținut de liniile curbate ale acestei piese de mobilier.

A doua comoda în alb antic

mobilier shabby-chic-comodă înaltă-sertare-vechi-albe

Albul antic a fost ales ca culoare pentru această comodă înaltă. Picioarele și mânerele sertarelor individuale sunt ornamentate și creează un aspect romantic. Uită-te cât de minunat poate merge tapetul floral cu mobilierul shabby chic.

3. Mobilier shabby chic în sufragerie

mobilier shabby-chic-mobilier-living

Cu această facilitate, stilul shabby chic nu a fost salvat. Dar, după cum puteți vedea, rezultatul este o ambianță minunată. Aici se realizează prin combinarea diferitelor mobilier Shabby Chic în diferite culori. Dar și decorurile contribuie.

4. Mobilier shabby chic în bucătărie

shabby-chic-kitchen-cream-furniture-pink-accessories

Ce părere aveți despre această bucătărie de vis în stil shabby chic? Chiar nu avem cuvinte. Noua chicinetă a fost combinată cu mobilier shabby chic sub forma unei insule de gătit vechi, ornamentate și a unui dulap refolosit. Iar rezultatul este uimitor! Motivele florilor au fost alese ca decor pentru feța de masă, pentru prosoapele de ceai, dar și pentru vasele vizibile. Elementele din trandafir sunt minunate evidențiate de peretele albastru-verde din fundal. Gătitul este și mai distractiv în această bucătărie.

5. Mobilier shabby chic în dormitor

mobilier-shabby-chic-mobilier-dormitor-lenjerie-de-pat-model-roz

Desigur, stilul shabby chic este perfect și pentru dormitor. De fapt, credem că este sigur că va face vise minunate. Patul, dulapul și măsuța de toaletă sunt realizate din alb antic și, după cum puteți vedea, motivele florale sub formă de cuvertură de pat, flori artificiale și reale și un abajur formează accentele.

6. Mobilier shabby chic – masă și scaune de luat masa

Mobilier Shabby Chic-mobilă-sufragerie-alb-roz

De asemenea, vă puteți amenaja sala de mese în acest stil. După cum puteți vedea în acest exemplu, doar marginile scaunelor și picioarele mesei au fost purtate. Scaunele și blatul mesei au un aspect nou. Nu crezi că este combinația perfectă dintre vechi și nou?

7. Mobilier shabby chic – măsuță de cafea

Masa de cafea pentru mobilier Shabby Chic-albastru-crem-deco-ramuri

Măsuța de cafea nu trebuie să lipsească în niciun living. Dacă sufrageria dvs. este mobilată într-un stil shabby chic, măsuța de cafea ar trebui să se potrivească și cu aceasta. Aici s-a ales un albastru pastel. Și, deși albastrul este de fapt o culoare rece, în acest caz pare să radieze o anumită căldură. Pentru decorare se folosesc crenguțe naturale, lumânări și o lampă de podea în stil șubred.

8. Mobilier shabby chic – balansoar

Mobilier Shabby Chic - scaun balansoar - cameră pentru bebeluși - pernă de scaun roz

Balansoarul este o piesă de mobilier de vis în sine. Cui nu-i place să se balanseze într-o zi rece de iarnă cu o ceașcă de ceai și o carte în fața șemineului? Acum imaginați-vă ce impresie ar avea un stil șocant balansoar confortabil. Pentru exemplu, albul antic a fost ales în combinație cu trandafir și motive florale. Alegerea perfectă pentru o cameră romantică pentru bebeluși. Stâncă-i pe fiica ta mică să doarmă!

9. Mobilier Shabby Chic – dulap

Decor shabby-chic-mobilier-dulap-floral

Un dulap cu adevărat unic este acest exemplu. Ornamentele florale într-o nuanță de galben creează un accent minunat pentru lemnul de altfel de culoare albă. Condimentează-ți bucătăria cu un astfel de dulap și obții o piesă de mobilier unică pe care nimeni nu o poate imita cu ușurință.

10. Mobilier Shabby Chic – Masă de toaletă

mobilier-shabby-chic-dormitor-toaletă-oglindă

Fantastic, nu-i așa? Piesa de mobilier singură este împlinirea visului fiecărei femei. În combinație cu stilul ponosit, masa cosmetică devine și mai perfectă. Și cu această bucurie, machiajul și coafura vor fi cu siguranță mai bune.