Mobila

Mobilier reciclat – mobilier de grădină din palete Euro

mobilier de grădină euro paleți pentru upcycling relaxare terasă pe acoperiș

Verificați acest lucru interesant Mobilier de grădină realizat din paleți europeni și inspirați-vă pentru amenajarea ecologică a spațiului dvs. exterior. În loc să eliminați vechii paleți din lemn, aceștia pot fi transformați cu ușurință în mobilier de grădină frumos. Compania britanică gaz & Studiourile Air a făcut din această conversie principala sa ocupație din 2010.

Mobilier de grădină din paleți de gaz euro & Studiourile Air

mobilier de grădină din paleți euro pentru upcycling negru albastru

gaz & Studiourile Air și-au început povestea în 2010, când doi studenți britanici de design au jucat cu paleți din lemn. După multe experimente, fondatorii companiei au venit cu o idee simplă pentru un scaun pliant. Mai târziu au dezvoltat în continuare ideea principală și au creat, de asemenea, o masă pentru scaune. La fel a făcut compania cu Mobilier de grădină realizat din paleți europeni Producția a început.

Mobilier de grădină realizat din paleți euro cu modele interesante

mobilier de grădină euro paleți pentru reciclarea unor modele interesante

Designerii au colectat paleți vechi din lemn în sudul Londrei, apoi le-au dezasamblat și le-au asamblat în noi modele. O altă idee originală pentru Mobilier de grădină realizat din paleți europeni este scaunul X. Acest design interesant arată extrem de extravagant și este un decor perfect pentru zona exterioară. Benzina & Produsele aeriene sunt deosebit de ecologice și sunt construite conform tuturor principiilor durabilității. Nicio bucată nu a fost aruncată în timpul renovării – fiecare cui și fiecare bucată de lemn au fost refolosite. Aceste modele interesante și originale de mobilier de grădină sunt exemplul perfect de mobilier reciclat.

mobilier de gradina euro paleti pentru upcycling scaun de gradina albastru

mobilier de grădină din paleți euro pentru upcycling șezlong roz

mobilier de grădină din paleți euro pentru mese de reciclare în grădină

mobilier de gradina euro paleti pentru upcycling paleti din lemn scaun

mobilier de grădină europaleti pentru reciclarea paletilor din lemn

mobilier de grădină euro paleți pentru procesul de reciclare upcycling

idei mobilier euro palet