Mobila

Mobilier realizat din tamburi de cablu – idei excelente de reciclare cu farmec rustic

Probabil ați văzut de mai multe ori mobilierul realizat din role de cablu și s-ar putea să fi crezut că arăta interesant și elegant. Aceste elemente rotunde, lemnoase, sunt disponibile în majoritate de la angrosiști ​​în domeniul electricității, contractori de construcții sau chiar pe Ebay. Un tambur de cablu este potrivit pentru multe zone interioare și exterioare și este ușor de reutilizat. De exemplu, dacă doriți să decorați o masă neobișnuită pentru mulinete de cablu pentru grădina dvs., puteți lua în considerare o parte atât de veche. Prin urmare, acestea oferă opțiuni versatile, cum ar fi măsuțele de cafea în curtea din spate sau ca mese laterale pentru interior. Verificați câteva idei grozave pentru role de cablu și lăsați-le să vă inspire pentru propriile dvs. proiecte.

Mobilier creativ realizat din tamburi de cablu

Convertiți designul interior cu un tambur de cablu ca decor cu plante verzi

Creativitatea este în noi toți și tuturor ne place să o etalăm într-un fel sau altul. Cu toate acestea, atunci când creativitatea întâlnește utilitatea, se dovedește a fi o afacere mai atractivă. Un tambur de cablu refolosit are aceleași proprietăți ca și paleții din lemn. Lemnul este impregnat cu un lichid conservant care pătrunde adânc în fibre. Prin urmare, o astfel de bucată de lemn nu putrezește de obicei la fel de ușor ca lemnul moale. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la antifungice și la substanțele împotriva insectelor. Mulineta de cablu a fost folosită în aer liber de mulți ani. Cu toate acestea, nu este recomandabil să așezați acest mobilier pe o suprafață umedă. La fel ca în cazul tuturor mobilierelor de grădină, o suprafață uscată își mărește considerabil durata de viață.

atmosferă confortabilă pe mobilierul de terasă în aer liber, mobilat rustic, realizat din tamburi de cablu

Poate fi o idee ușoară să îndepărtați lemnul pentru o bobină de cablu și să-l transformați într-o masă de grădină. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați bobina în poziție verticală. Ceea ce este mai interesant este însă posibilitatea decorării mesei din lemn. Unele dintre opțiuni includ adăugarea unei foi de sticlă, a unui mozaic sau a unei umbrele pentru acele zile fierbinți de vară. Efortul pentru un astfel de proiect este minim, motiv pentru care aceste piese din lemn sunt atât de solicitate în zilele noastre. Dacă vă place aspectul original al bobinei de cablu, nu este necesar să îl schimbați. Alternativ, puteți vopsi piesa în orice culoare sau pur și simplu o lăsați. Dacă bobina de cablu este mică, puteți instala scripeți pentru ao face mobilă. Ce puteți construi din tamburi de cablu? Citiți mai departe pentru a descoperi câteva exemple potrivite pentru dvs..

Faceți un scaun dintr-un tambur de cablu

idee simplă și creativă pentru mobilierul de grădină ca scaun dintr-un tambur de cablu

De exemplu, puteți converti o bobină de cablu veche într-un balansoar. Puteți întări spatele acestui balansoar cu bare metalice ale unui scaun vechi. În caz contrar, puteți utiliza pur și simplu un material suplimentar care vă este disponibil pentru aceasta. Deci, nu este nevoie să urmați aceste exemple exact. Câteva blocuri în spate și roți în față pot împiedica scaunul să se răstoarne. Scaunul și spătarul pot fi fabricate la fel de ușor din plăci din paleți europeni. Roțile facilitează deplasarea, deoarece aceste scaune sunt de obicei grele. Mai mult, pernele potrivite îmbunătățesc semnificativ confortul acestor scaune din materiale din lemn.

Idei pentru bancă din tambur de cablu

Construiți-vă propria bancă dintr-un tambur de cablu în stil rustic cu paleți

Căutați mobilier frumos din tamburi de cablu pentru veranda sau grădina dvs.? Puteți utiliza aceste materiale pentru a crea o astfel de bancă DIY, de exemplu, care nu este doar ieftină, ci și robustă și drăguță. Acest lucru vă permite să construiți mobilier rustic de grădină după bunul plac. O astfel de bancă de grădină poate consta dintr-o rolă goală pe care o puteți remodela într-un mod simplu, dar elegant. Dacă puteți pune mâna pe o bobină de cablu care nu este utilizată și pe paleți gratuit, puteți crea practic o bancă în aer liber. Acest lucru nu este prea dificil de realizat folosind doar instrumente simple. Acestea sunt cel mai probabil deja în depozitul dvs. de instrumente și le-ați folosit la îmbunătățirea locuinței.

faceți o bancă de lemn din tamburi de cablu folosind materiale reciclate pentru grădină

De asemenea, puteți schimba designul pentru a face să pară unic. Vopsiți mobilierul, atașați un spătar sau o suprafață laterală la cotieră, astfel încât să puteți așeza băuturile pe el. Puteți utiliza, de asemenea, o roată de măcinat care vine cu un disc metalic. Acest lucru permite îndepărtarea stratului superior al lemnului mult mai rapid, ceea ce poate înfrumuseța și mai mult suprafața. Această bancă realizată dintr-un tambur de cablu poate de aceea să devină un plus unic pentru grădina, terasa sau zona de living în aer liber.

masă rotundă ca mobilier din tamburi de cablu cu suporturi pentru pahare de vin idei inteligente

Pentru a face acest lucru, puteți scoate mai întâi două tamburi de cablu. Apoi, cel mai bine este să desenați un model pe una dintre laturile rotunde mai mici ale rolei și să-l decupați cu un ferăstrău. Repetați procesul pe a doua parte, tăind părțile plate din cele două părți. Apoi, utilizați toba mai mare și construiți banca din ea. Fixați părțile laterale și creați suport suplimentar din lemn sub formă de blocuri. În cele din urmă, adăugați perne pentru confort.

Alte idei pentru mobilier realizat din tamburi de cablu

ce puteți face din tamburi de cablu? Mese de cafea în alb cu plante pe o terasă acoperită cu grădină

Mese pe roți și mese fixe de grădină pot fi, așa cum s-a menționat deja mai sus, din astfel de materiale. Cu toate acestea, unul dintre avantaje și, în același timp, un dezavantaj al acestui mobilier este greutatea sa, care poate ajuta, de exemplu, la prevenirea furtului atunci când vine vorba de o masă mare. Prin urmare, mobilierul mic din tamburi de cablu poate fi ridicat mai ușor. Cu toate acestea, mesele mari din tobe grele sunt ideale pentru un patio sau chiar un bar. Nimeni nu ar încerca să ridice o masă de patio atât de masivă..

masă de grădină cablu tambur idei refolosesc cărămizi vechi ghiveci de flori din găleată de fier rustic

Cu astfel de tamburi reciclate din cablu, puteți construi și dvs. mobilier de grădină. O astfel de rolă de lemn nu este de obicei disponibilă gratuit. Din acest motiv, puteți apela pur și simplu la dealeri după ce, de exemplu, ați cercetat reclamele relevante pe Internet. O astfel de masă de grădină poate fi făcută și din tamburi de cablu și poate da grădinii o notă jucăușă. Pentru mai multă protecție solară, puteți pune și o umbrelă de soare pentru a vă bucura de zile însorite în aer liber.

măsuță mică din tambur de cablu cu frânghie înfășurată

Această variantă rotundă se potrivește, de asemenea, perfect în sufragerie ca măsuță de cafea sau ca masă laterală lângă un șezlong. Puteți decora zona de living sau lounge-ul cu o astfel de masă, unde dvs. și familia dvs. vă puteți bucura de ceai de seară sau de o întâlnire caldă. Pur și simplu alegeți o culoare care să se potrivească stilului dvs. cu care vopsiți piesa de mobilier. O altă idee grozavă pentru mobilierul realizat din role de cablu este o masă de picnic. Acest lucru poate fi perfect pentru o întâlnire informală de familie în grădină sau pe terasă. În acest caz, masa se află în mijloc și are forma unui tambur. Apoi puteți construi băncile din jur și le puteți atașa la masa de picnic.

Mobilier de șezut din tamburi de cablu

Materiale reciclate pentru scaun, folosite din tambur de cablu, pentru proiectul de bricolaj

Puteți construi un scaun mic, astfel încât să se potrivească în aproape fiecare colț. Acest lucru nu numai că mărește capacitatea locurilor în casa ta, ci creează și o atmosferă specială în cameră. Așezați o astfel de piesă de mobilier ca un plus interesant în camera unui adolescent, de exemplu. Acesta poate fi un scaun frumos din elemente colorate care poate fi combinat cu ușurință cu o canapea. Puteți crea chiar și spațiu suplimentar de depozitare în scaun.

mobilierul rustic realizat din tamburi de cablu și căzi din oțel creează idei creative pentru exterior

Mobilierul realizat din tamburi de cablu poate fi, prin urmare, transformat în soluții foarte practice pentru camere mai mici. Dacă, de asemenea, credeți că tot ce puteți face cu acest lucru este să creați lucruri ciudate și rotunde, vă înșelați. Un fotoliu DIY, de exemplu, poate fi următoarea piesă de designer din casă. Astfel de proiecte pot fi, de asemenea, construite cu alte materiale și articole reutilizabile. O combinație uimitoare de role de cablu și o cadă de oțel într-o canapea este un exemplu perfect în acest sens. Acest lucru poate părea ciudat, dar este un mod perfect și contemporan de a-l folosi pentru a decora curtea sau zona de grădină. În acest caz, va trebui să decupați niște plăci din tamburele cablurilor și să le folosiți ca suporturi pentru brațe și spate.

Creați piese de mobilier practice

idei creative pentru mobilier realizat din tamburi de cablu ca casă pentru câini sau casă de rață în grădină

Cu toții iubim diferite tipuri de animale de companie. Aici avem această idee unică pentru transformarea unei role de cablu din lemn într-o casă de rațe fantastică. Da, puteți construi aici o uimitoare casă de rață din lemn pentru animalele de companie. Este elegant și cool. Puteți tăia una dintre zonele circulare mari pentru a crea un dulap pentru hrană și o intrare pentru rațe sau pui. Desigur, puteți crea o casă pentru câini într-un mod similar.

mobilier de grădină luminos, lustruit, realizat din tamburi de cablu, bancă și masă rotundă

Astfel de idei sunt deosebit de potrivite pentru decorarea unei terase sau a unei grădini, dar se potrivesc perfect în spațiul de locuit. Ați văzut diverse exemple în această postare, dar există încă nenumărate opțiuni disponibile, cum ar fi rafturi, jardiniere, pătuțuri sau leagăne în formă de lună și multe altele. Forma lunii este magică în sine și te conduce pe tine și pe copilul tău într-o lume fantastică.

ideile de upcycling cu role de cablu combină lemnul și sticla într-un stil industrial

Decorați-vă mobilierul pentru a spori efectul. Trebuie doar să te joci cu imaginația ta creativă și instinctul estetic pentru a face astfel de proiecte o realitate. Fii inovator și creează mobilier proaspăt și nou din tobe de cablu vopsite în orice culoare. În cele mai multe cazuri, aspectul este rustic și natural, ceea ce creează un sentiment primitor în casa ta.