Mobila

Mobilier italian realizat manual cu un design strălucitor

Mobilier sufragerie Candelabru Smania

 

Vă prezentăm lucrate manual Mobilier italian, al cărui design și o calitate rafinată vă vor inspira cu adevărat. Smania produce opere fine de artă făcute manual de peste treizeci de ani și acum s-a impus pe piața internațională ca o companie extrem de profesionistă folosind tehnici de producție tradiționale. Secretul lor constă în tehnicile speciale care sunt utilizate în timpul procesului de producție și în atenția deosebită acordată detaliilor.

Mobilier italian realizat manual pentru o ambianță nobilă

dormitor luxos pat din lemn

Angajații Smania trebuie să finalizeze cu succes ani de instruire, astfel încât să poată fabrica piese de mobilier de înaltă calitate. Lucrat manual Mobilier italian necesită îndemânare, energie și multă dragoste. În acest fel, ei învață cum să lucreze și să taie lemnul, cum să urmeze instrucțiunile designerului și, cu multă răbdare, să creeze pas cu pas înfrumusețările acestor adevărate opere de artă. Datorită muncii lor precise, compania a devenit faimoasă în întreaga lume pentru piesele sale unice. Nu numai că sunt frumoase, dar sunt și extrem de durabile – fiecare detaliu a fost realizat cu atenție, astfel încât conceptul general să pară rafinat și elegant. Acest mobilier te poate însoți pe viață și te poate surprinde întotdeauna. Datorită eleganței lor atemporale, nu se vor demoda niciodată.

Mobilier italian realizat manual – scheme de culori elegante

mobilier-luxos-realizat-manual-Smania

Stilul de Smania poate fi descris ca o interpretare modernă a mobilierului clasic, în care designerii se străduiesc spre perfecțiune și creează o ambianță luxoasă. Materiale de înaltă calitate, cum ar fi specii de arbori nativi, tapițerie exotică și texturi nobile, sunt atent selectate pentru producție, astfel încât mobilierul masiv realizat manual amintește de o epocă trecută, cu ornamentele sale bogate. Schemele de culori sunt simple – alb-negru și bej și maro definesc colecția. Pot fi combinate deosebit de bine cu iluminare subtilă. Mobilier italian sunt cunoscuți pentru crearea unei atmosfere autentice și îmbinarea cu îndemânare a tradiției cu modernitatea. Astfel de proiecte unice și fine merită aplauzele noastre cu ideile lor de design cu gust, stil și original.

De K.H. Christova

Aparat de perete negru cu dulap TV

perete negru dulap TV

Interior modern în birou

mobilier modern pentru birou rafturi din lemn

Mobilier de perete clasic de lux

unitate de perete luxoasă-clasică-lucioasă

Mobilier dulap maro închis-Smania

mobilier-dulap-maro-închis-Smania

Mobilier elegant de terasă italiană

mobilier elegant de terasă italiană