Mobila

Mobilier gastronomic – atunci când mobilierul devine o marcă comercială

Mobilier mobilier gastronomie-stejar-lemn-mobilier-despărțitor-alb

Gastronomia modernă este un spațiu plăcut, unde oaspeții se pot relaxa într-o atmosferă atrăgătoare și pot încheia ziua cu prietenii sau pot sărbători ocazii speciale cu familia. Un concept bine gândit care se reflectă în fiecare detaliu – de la meniu până la mobilier – conferă camerei o notă personală și o identitate. Mobilierul pentru catering joacă rolul principal – în combinație cu iluminarea subtilă și decorul adecvat, acestea asigură aspectul autentic al interiorului.

Mobilier pentru gastronomie – planificarea este crucială pentru succes

Mobilier gastronomic terasă-masă din lemn-scaune din ratan

Primul pas către un interior de succes este planificarea. Această primă fază începe cu elaborarea unei filozofii care este transferată la bucătărie și mobilier. Dacă, de exemplu, preparatele delicioase sunt preparate cu ingrediente locale, atunci este ideal un concept de cameră cu o bucătărie deschisă. Oaspeții se vor simți confortabili într-un interior purist, cu mobilier din lemn fin și în același timp vor fi convinși de ingredientele de înaltă calitate în timp ce vor observa procesul de gătit..

Un concept de cameră cu un bufet pe măsură, care atrage privirea și o zonă confortabilă de lounge cu șemineu oferă posibilitatea de a vă relaxa într-o ambianță luxoasă. Paranții pot separa vizual mesele unul de celălalt. Designul se potrivește perfect cu meniurile și listele de vinuri de inspirație franceză.

Mobilier gastronomic purist-design interior-compartimentare din lemn

Mobilierul elegant de catering din piele în combinație cu covoarele realizate manual și mesele ridicate din lemn închis la culoare asigură confortul într-un stil modern de casă de țară. Conceptul de cameră devine marca comercială a micilor hoteluri tip boutique din mijlocul naturii.

Sunt posibile multe alte modele – practic nu există limite ale imaginației – este deosebit de important ca acestea să fie adaptate locației, profilului oaspeților și conceptului de restaurant. Indiferent de varianta care este decisă în cele din urmă, filosofia ar trebui să conecteze elementele individuale din interior și să lase o impresie durabilă.

Echipamente de catering – utilizați optim spațiul disponibil

Gastronomie-mobilier-terasa-design-design-stil-italian

Conceptul camerei este deja fix, meniul este gata – acum spațiul trebuie utilizat în mod optim. Numărul optim de oaspeți / cel puțin 1,5 metri pătrați pe oaspete / poate fi calculat în funcție de dimensiunile camerei și de spațiul disponibil. Apoi, oaspetele are nevoie de cel puțin 80 cm spațiu liber la masă. Mobilierul de catering va fi în curând selectat pe baza calculelor. De altfel, tu însuți oferi avantaje decisive atunci când vine vorba de înființare. the Mese gastronomice pentru pub-uri, bistrouri sau hoteluri pot fi de obicei combinate între ele și pot fi rearanjate în cameră ori de câte ori este necesar – această opțiune permite un anumit grad de flexibilitate a designului. În orice caz, trebuie luate în considerare condițiile spațiale. Colțurile și nișele pot fi transformate în cabine sau o expunere de opere de artă. Paravanele și pereții despărțitori conferă interiorului un aspect structurat și, prin urmare, oferă o soluție pentru camere înguste și lungi. Dacă restaurantul are o terasă, ar trebui creată o tranziție perfectă între spațiile interioare și cele exterioare – de exemplu, cu mobilier din ratan sau mese din lemn real de înaltă calitate.

Combinați mobilierul de catering unul cu celălalt

Gastronomie-mobilier-scaune din piele-mese din lemn-sărbătoare familială

Mese – mesele pentru un restaurant sunt diferite de mesele care se vând de obicei în magazinul de mobilă. Au o suprafață de masă special tratată și, prin urmare, ușor de întreținut și un cadru stabil, rezistent la coroziune, din fontă sau oțel.

Sistemele bancare – indiferent dacă este o bancă americană sau o zonă de lounge cu o canapea de colț – sistemele bancare modulare oferă numeroase soluții de cameră. Fabricate din materiale de înaltă calitate, acestea asigură confortul oaspeților și sporesc vizual interiorul.

Gastronomie-mobilier-masă-farfurie de sticlă-mobilier de lux

Scaunele de relaxare și scaunele cub pot fi combinate cu ușurință cu sistemele de bancă, astfel încât toți oaspeții să poată sta confortabil chiar și cu spațiu limitat.

Scaunele de bar nu sunt doar un plus funcțional, ci au și valoare decorativă – atrag automat atenția și devin rapid un punct culminant în cameră.

La comandă – oricine vrea un design exclusivist, poate opta pentru produse la comandă – piesele de mobilier sunt garantate pentru a se potrivi cu conceptul camerei și pentru a oferi echipamentelor de catering ultimele atingeri.