Mobila

Mobilier exclusivist de la Modani – în stil baroc cu un fler modern

Mobilier în stil baroc cu un fler modern

Când vine vorba de stil, trebuie să ții cont de un lucru: detaliile mici fac lucrurile diferite. Spațiul nostru de locuit este ușor de schimbat adăugând câteva mobilier de lux in casa lui. Desigur, ar trebui să fii atent la tipul pe care îl alegi. Lăsați acest mobilier să fie cât mai la modă și funcțional. Cea mai bună combinație este întotdeauna asociată cu designul. Atunci totul se va îmbunătăți. Poate fi o canapea, un fotoliu, o lampă sau orice alt obiect, dar nu uitați de design! Asta este ceea ce face de fapt schimbarea.

Dacă aveți un Combinație de vechi și de nou, unite într-o paletă de culori clasică ca noul mobilier de la Modani atunci sigur ai gust bun. Aceste piese izbitoare aduc una nouă vedere ultra luxoasă De casa ta.

canapea argintie Chesterfield cu piele metalică

Mobilier exclusiv de la Modani în stil baroc - argintiu

Forma clasică a canapea argintie Chesterfield combinat cu piele metalică îl face o operă de artă unică. Este o canapea aurie cu trei locuri, care se caracterizează prin scaune adânci și perne confortabile și confortabile. Stil și confort șic sunt 100% garantate! Acea design fotoliu regal se bazează pe tradiția din vremurile vechi, dar cu tonurile sale alb-negru este, de asemenea, proaspăt și contemporan. Lemnul artistic garantează o adevărată calitate și suprafețe reci.

fotoliu regal în stilul baroc al Modani

Fotoliu de Modani în stil baroc

Dacă aveți un Fotoliu cu lampă de podea Cassiopeia combinați, apoi veți obține un eșantion de design clasic. Este un aspect pur de decadență! the lampă neagră Medusa este o altă lampă elegantă în stil candelabru. Este deosebit de bun atunci când doriți să adăugați un pic de dramă la biroul, camera de zi sau dormitorul dvs. Aruncați o privire la toate aceste mari mobilier modernist de la Modani. Vă vor asigura schimbarea de care aveți nevoie.

Lampă de podea Cassiopeia și lampă neagră Medusa

Mobilier de la Modani - lampă de podea barocă

canapea argintie Chesterfield în stil baroc