Mobila

Mobilier din lemn masiv și piele – 5 piese fine de mobilier în stil Lamborghini

mobilier din lemn masiv riva 1920 bibliotecă lamborghini asimetrică la exterior

În articolul de astăzi am dori să vă prezentăm o colecție de mobilier de înaltă calitate și unică, creată în colaborare între Riva 1920 și Lamborghini. Colecția elegantă a lui Karim Rashid, care a crescut în popularitate sub numele de Autentic Living, include cinci piese de mobilier unice realizate din materiale naturale de înaltă calitate, cum ar fi piele moale și nuc solid. În galeria următoare puteți arunca o privire atentă asupra mobilierului unic din lemn masiv și piele, admirați-l și de ce să nu găsiți ceva potrivit pentru dvs..

lamborghini design stil masina sport eleganta

Designerul cunoscut la nivel internațional Karim Rashid a fost persoana care a semnat colecția de mobilier Authentic Living și a unit lumea Lamborghini cu Riva 1920. Bazele acestui parteneriat de succes sunt pasiunea, atenția la detalii și abilitățile manuale asociate cu tehnologiile moderne și creativitatea. Mobilierul caracteristic și atemporal din lemn masiv și piele îmbină tradiția, inovația și creativitatea. Colecția exclusivă de mobilier în stil Lamborghini este în mod clar rezultatul întâlnirii a două mari branduri italiene, unde pasiunea și excelența sunt foarte importante.

clemă de birou din piele din lemn masiv

Supercarurile Lamborghini au devenit icoane și depășesc cu mult funcțiile standard ale unei mașini. Această calitate a fost transferată și în alte zone, după cum se poate vedea din colecția Authentic Living. Riva 1920 se recunoaște în filosofia Lamborghini. Deși își are rădăcinile în tradiție, compania se bazează pe cele mai moderne tehnologii și inovații. Riva 1920 se caracterizează prin utilizarea lemnului de înaltă calitate și a unei baze naturale cu ulei de ceară.

scaune de birou klip față din sticlă design

Biroul „Klip” din colecția elegantă de design este format dintr-un panou din lemn masiv și fronturi acoperite cu piele. Această piesă de mobilier din lemn masiv și piele se caracterizează prin simplitatea și ușurința liniilor. Biblioteca din lemn masiv impresionează prin laturile sale exterioare asimetrice din lemn curbat cu mai multe fețe, care sunt acoperite cu piele de piele. Cele 6 rafturi sunt, de asemenea, realizate din nuc solid. Această etajeră cu numele impresionant „Finesse” a fost în cele din urmă tratată cu ceară cu extracte de pin. Scaunul tapițat „Klutch” este, de asemenea, acoperit cu piele și are cusături decorative, vizibile.

mobilier din lemn masiv din piele lamborghini design

Canapeaua, denumită „Dynamic”, este realizată din lemn și un raft practic care rulează în jurul întregii piese de mobilier. Canapeaua „dinamică” este echipată cu perne continue pentru scaune și spate și, de asemenea, decorată cu cusături vizibile. Masa „Speed” a fost realizată în întregime din lemn masiv. Piesa de mobilier unică fascinează prin piciorul de masă asimetric și placa de bază, precum și prin blatul mesei cu margini rotunjite. Mobilierul curbat din lemn masiv și piele al lui Karim Rashid, cu design nobil, este elegant, modern și prezent datorită contribuției unor companii precum Riva 1920 și Lamborghini.

mobilier design nuc piele modern

bibliotecă rafinament design piesă de mobilier piele lemn masiv

scaun klutch cusătură cenușie nobil

dinamica depunerii karim rashid lamborghini

canapea dinamic raft din lemn masiv

masa rapidă a rotunjit mobilierul din lemn masiv

masă scaune curbate din lemn masiv

* mai multe informații și proiecte de la Karim Rashid, Riva 1920 și Lamborghini