Mobila

Mobilier de design din marmură – Piese de mobilier nobile care imită apa oceanului care se ondulează

mobilier design marmura eleganta marmura neagra 3d

Pentru mulți designeri, artiști și arhitecți, natura este o sursă infinită de inspirație.În postarea de astăzi vă prezentăm mobilier de design din marmură care lasă o impresie impresionantă tuturor și este perceput nu numai ca piese de mobilier utile, ci ca adevărate opere de artă. Aceste piese de mobilier unice acționează ca o punte invizibilă între interiorul modern și naturalețea naturii. Mobilierul de design din marmură din colecția Ocean Memories cu aspectul lor unic merită atenția noastră deplină. Designerul francez Mathieu Lehanneur a creat o colecție de mese, bănci și scaune al căror design a fost inspirat de oceanul misterios și unic.

colectia amintirilor oceanului mathieu lehanneur marmura bronz

Seria Ocean Memories este o continuare a seriei Liquid Marble. Toate piesele de mobilier din marmură de la Ocean Memories arată ca și cum apa oceanică care se înghesuie s-a înghețat brusc. Mobilierul a fost proiectat digital din blocuri de marmură sau bronz lustruit. Designerul Mathieu Lehanneur folosește software-ul de efecte speciale 3D special dezvoltat pentru industria cinematografică pentru a crea piesele de mobilier unice. Suprafața neuniformă, tridimensională și ondulată arată în mod înșelător similar cu apa reală. Suprafața netedă, lustruită, reflectă lumina într-un mod similar cu apa, ceea ce face uimitoare asemănarea cu misteriosul ocean al lumii. Structura ondulată conferă mișcării și dinamismului materialului din marmură silențioasă. Pe de altă parte, aceste unde par pietrificate datorită efectului pe care îl creează.

măsuță de cafea marmură neagră structură asemănătoare valurilor

Suprafața organică curge lin în structuri geometrice și creează un contrast unic care nu trece neobservat într-o cameră modernă. Pentru cei care ar dori să aibă mobilierul de design expresiv colorat, li se oferă și bronz ca alternativă la marmura neagră. Mathieu Lehanneur este de părere că astfel de piese de mobilier devin frumoase doar dacă nu punem la îndoială inovația din spatele lor. Datorită tehnologiilor și proceselor în curs de dezvoltare rapidă, aceste mobilier de design din marmură sunt lucrări ale timpurilor actuale și moderne. Piesele de mobilier din seria Ocean Memories fascinează cu un efect suprarealist și par extrem de inovatoare și moderne.

colectie de mobilier de designer masa amintiri oceanice

valuri tridimensionale masă suprafață marmură design mobilier

blocuri de marmură suprafață neuniformă bancă neagră

masa moderna din marmura din piatra naturala

scaun mobilier de designer marmură neagră

colectie amintiri ocean marmura design mobilier masa dreptunghiulara

mobilier design marmura suprafata bronz masuta de cafea

masa ocean wave lamele forma bloc de marmura design mobilier

masa suprafata neuniforma marmura design piese de mobilier

* Puteți găsi mai multe proiecte ale designerului Mathieu Lehanneur Aici