Mobila

Mobilier convertibil “Switch” de Sas Adriaenssens – compact, confortabil și răcoros

Mobilier convertibil -transformator-mobil-comutator de la sas-adriaenssens

Mobilier convertibil „Switch” de Sas Adriaenssens este aici pentru a vă încânta cu originalitatea și funcționalitatea sa. Mobilierul în transformare este compact, confortabil și suficient de rece pentru a vă atrage atenția și a-l căuta imediat pe web. Cum îți plac?

Mobilier convertibil „Switch” de la Sas Adriaenssens – pur și simplu întoarceți-vă sau înclinați-vă

Mobilier convertibil - Buzziswitch-transformator-mobile

the Mobilier transformator  s-ar putea potrivi perfect în casa dvs. dacă alegeți să înfrumusețați interiorul cu niște piese de mobilier cu adevărat neobișnuite și minimaliste. Vă prezentăm colecția de mobilier Switch. Aceste capodopere uimitoare sunt proiectate de Sas Adriaenssens pentru BuzziSpace. Multifuncționalitatea lor arată magia compactă și confortabilă Mobilier transformator. Ideea de bază din spatele acestei colecții de mobilier este că modularitatea și confortul mobilierului trebuie plasate pe soclu.

Mobilier convertibil „Switch” de Sas Adriaenssens – ideea contemporană pentru mobilierul Transformer ingenios

Mobilier convertibil -Switch-sas-Adriaenssens-multifuncțional-mobilier

Ideea din spate „Switch” de Sas Adriaenssens a revenit în anii 1930. Acest deceniu al secolului trecut este renumit pentru primii săi pași în concepția mobilierului modern și confortabil – o idee care combină frumusețea și funcționalitatea. Cu toate acestea, trecerea de la Sas Adriaenssens vine acum pentru a prezenta publicului o idee interesantă pentru mobilierul de casă. Economisesc spațiu și fac posibilă păstrarea funcționalității fiecărei piese de mobilier, a fiecărei capodopere modulare.

Mobilier convertibil – seria Switch de la BuzziSpace

Mobilier convertibil modular-mobilier-comutator-serie-BuzziSpace

Serialul  „Switch” de Sas Adriaenssens nu este doar un birou care s-ar putea transforma într-un rând de scaune și un dulap grozav din lemn. Acesta este un model modern de casă, proiectat și construit în cele mai simple și mai mici modele. Materialele utilizate sunt complet ecologice și damascul – moale, frumos și atractiv, cu decorul său simplu. Sticlele PET și deșeurile din lemn sunt principalele materiale de la Switch Collection. Cu siguranță nu a fost o pierdere de timp pentru a produce această frumoasă colecție minimalistă de mobilier.

Mobilier convertibil – compartiment și scaun

Seria comutatorului de scaun despărțitor

„Switch” de Sas Adriaenssens vă oferă trei seturi interesante pentru cele trei camere – biroul acasă, în sufragerie și în dormitor. Seria de living prezintă un scaun compact transformator modular care poate fi un set de mai multe scaune. Ideea dormitorului este să te culci cu un set de niște otomani drăguți. Ideea de birou din colecția Switch oferă un birou modular – în care ar putea deveni și dulap și scaun.

Mobilier convertibil “Switch” de Sas Adriaenssens – adaptabil și drăguț

piese de mobilier care economisesc spațiu

Colecția „Switch” de Sas Adriaenssens este neobișnuită și dulce. Acest mobilier Transformer este realizat din materiale complet reciclate și ecologice, care să se potrivească interiorului dvs. simplu sau original. Structurile din lemn și damascul din bumbac sunt opțiuni clasice pentru un design de mobilier.

Mobilier convertibil modular pentru spații mici

Comutator-mobilier-modular-sas-adriaenssens

Cele mai importante nuanțe de culoare din colecția de mobilier Switch sunt maro deschis (suprafețele din lemn), roșu și alb. Le puteți combina cu aceleași culori pe pereți și podea sau cu tapet alb-negru și parchet neutru. Orice ai alege acolo „Switch” de Sas Adriaenssens Oferindu-vă ocazia de a vă decora casa cu un gust și un stil rafinat. Cu grijă pentru practicitate și compactitate.

Mobilier convertibil cu utilizare practică

transformator-mobilier-comutator-detaliu

Mobilier convertibil – compact, reglabil, pliabil

compact-economie-spațiu-mobilier-comutator-sas-adriaenssens

Mobilier convertibil – canapea cu un design funcțional

multifunctional-bed-switch-collection-buzziSpace

* un produs de Spațiul Buzzi