Mobila

Mobilier clasic din lemn de la Medea – tradiție și stil din Italia

Luxos living mobilier din lemn canapea fotoliu

Nu visați la o atmosferă caldă și confortabilă și nu doriți să fiți luxoși Mobila din lemn acasă în stil italian? De fapt, lemnul nu se demodează niciodată. Lemnul, care poate fi văzut peste tot în unitate, ne amintește de confortul copilăriei, casei, familiei. Echipa de designeri Medea are exact această capacitate de a trezi nostalgie în noi.

Mobilier din lemn masiv pentru mobilier de lux

Canapea violet decor italian-stil regal

Cele confortabile Mobila din lemnl din Medea poate fi numit fără îndoială capodopere. Compania a fost fondată în 1905 și este una dintre cele mai vechi companii italiene cunoscute pentru mobilierul clasic de calitate. La început, Medea s-a dovedit în crearea de scaune și fotolii din lemn, iar compania nu putea decât să viseze să producă tot mobilierul din lemn în acel moment. Astăzi este deja capabilă să-și îndeplinească toate visele clienților. De peste un secol, Medea a fost unul dintre cei mai populari designeri de mobilă din lume și este apreciat de experți drept unul dintre brandurile de calitate superioară pentru mobilier din lemn..

Design unic de mobilier din lemn

luxos interior-living medea mobilier din lemn

Fiecare colecție conține piese de mobilier speciale care au fost fabricate cu mare grijă și atenție de către specialiști de top în domeniul designului mobilierului. Ce face asta Mobila din lemn atât de special? Primul secret constă în lunga tradiție de fabricație și selecția atentă a tipurilor de lemn adecvate. Este cu adevărat remarcabil. MedeaMobilierul se potrivește cu orice tip de interior. Sunt elegante și elegante și fac ca atmosfera din camera de zi să fie plină de viață și confortabilă. Acest mobilier unic din lemn poate transforma într-adevăr orice cameră într-o casă minunată și frumoasă.

Mobilier rustic din lemn pentru sufrageria ta

Mobilier din lemn de sufragerie-tapet de relief Medea

Bucătărie albă, cu margini de aur și ornamente

Bucătărie albă elegantă - margine aurie din lemn

Idei de amenajare pentru livingurile moderne

Scaun de mobilier din lemn - tapet cu model argintiu în dungi

Dormitor în stil regal

Mobilier din lemn de dormitor - amenajarea spătarului patului decorativ

Design luxos pentru foaierul dvs.

Medea Liberty Mobilier Design Hol de lux

Design birou la domiciliu cu mobilier din lemn

Dulap birou acasă mobilier interior clasic din lemn