Mobila

Mobilier alb în camera de zi cu bucătărie – 4 exemple interioare

mobilier-alb-living-idei-de-living-moderne

Toată lumea visează la o zonă de locuit spațioasă inundată de lumină. Dar realitatea arată diferit pentru majoritatea constructorilor – camera de zi cu bucătărie deschisă este aproape întotdeauna la parter și, prin urmare, este la umbră cea mai mare parte a zilei. Spațiul este, de asemenea, o provocare majoră pentru designerii de interior – tranziția perfectă între diferitele zone este deosebit de dificilă. Mobilierul alb este o soluție sensibilă. Mobilierul alb face ca zona de locuit să pară mai mare și mai luminoasă. Drept dovadă, vă prezentăm patru proiecte ale unor arhitecți și designeri de interior cunoscuți.

Mobilier alb – chic minimalist

mobilier-alb-perete-rafturi-masuta-cafea-semineu

Mobilierul alb cu linii clare și un limbaj de design purist poate fi perfect pus în scenă într-un interior modern. Primul proiect pe care vi-l prezentăm vine din Marea Britanie. Designerii de interior talentați de la Obarchitecture au transformat parterul unei case unifamiliale într-o oază de calm și seninătate. Rafturile de perete albe, canapele și mobilierul de bucătărie creează un contrast fermecător faianței întunecate în gri antracit. Perfecțiune minimalistă!

Mobilier alb – rafturile de perete oferă spațiu de depozitare

sistem de rafturi de perete pentru mobilier alb

Mobilierul alb poate fi decorat cu imaginație, așa cum arată clar proiectul arhitecților Obarchitecture. Sistemul de rafturi de perete oferă spațiu suficient de depozitare pentru cărți și în același timp afișează statui, vaze cu flori și alte obiecte decorative.

mobilier-alb-bucatarie-design-modern.

mobilier-alb-bucatarie-usi-fara-manere-fronturi-moderne

 Mobilierul alb, în ​​stil rustic, aduce un plus de romantism

Mobilier-alb-Stil-de-țară-Albastru-dungi-pernă

Și dacă nu vă place mobilierul minimalist simplu, ci doriți mai degrabă o ambianță romantică, primitoare și în același timp exotică, puteți opta pentru mobilier alb în stil casă la țară. În imagine – un proiect al firmei de arhitectură Johnmcdonaldco.

Mobilier alb, țară, faianță tapițată cu fotoliu

Mobilier-alb-stil-rustic-living-amenajat

Mobilier-alb-casa-la-tara-living-bucatarie-mobilier

 Mobilier alb în stil clasic

Mobilier alb-parchet laminat în stil clasic

 Și chiar dacă zona de living este spațioasă, mobilierul alb, în ​​combinație cu o podea din scândură cu un bob atractiv de lemn, poate crea o atmosferă primitoare și primitoare. Proiectul Cravottainteriors este o dovadă definitivă a acestui fapt. Mobilierul este în stil clasic.

Mobilier-alb-masă-de-cafea-stil-rustic-granit

Mobilier-alb-sufragerie-perdele-mobilier

Mobilier-alb-dulapuri-de-bucătărie-insulă

Mobilier alb modern, cu fler maritim

Mobilier-alb-raft-de-perete-la-scara

 Cum este mobilată o vilă pe plajă – în alb, desigur. Mobilierul elegant lasă priveliștea frumoasă să vină în sine. Și chiar dacă apartamentul este amenajat în orașul mare în loc de o casă de vacanță exotică, mobilierul alb conferă interiorului o notă mediteraneană. Prezentate aici – proiectele de la biroul arhitecților Gerstner

Mobilier alb mobilier TV design living

Mobilier-Alb-Perete-Rafturi-Idei-Birou

Mobilier alb-rattan-răchită-sufragerie

mobilier-alb-bucătărie-insulă-zonă de luat masa

Mobilier-Alb-Perete-Rafturi-Idei-Birou

Mobilier alb-living-televizor-bufet-șemineu