Mobila

Mese de cafea – modele grozave pentru mobilierul practic

masute de cafea industriale-metal-picioare-vaza-mov-decor

Ce ar fi canapelele fără cele practice Mese de cafea? Puteți plasa rapid un pahar sau telecomanda pe el. Compartimentele sau sertarele, care sunt de obicei încorporate, ajută și la menținerea lucrurilor ordonate, deoarece lucrurile mai mici, cum ar fi ziarele, o carte sau alte lucruri, pot fi depozitate acolo. Pe lângă caracterul practic, măsuța de cafea are și o latură estetică. El poate pune canapeaua, de exemplu, sau întreaga zonă de relaxare, adică centrul camerei de zi, mai mult în centrul atenției. Masuta de cafea este o parte esențială a mobilierului camerei de zi și nu trebuie să lipsească.

Mese de cafea și mărimea lor

mese de cafea-sertar-practic-mobilier-canapea-lemn-gri

Mărimea mesei de cafea, precum și materialul din care ar trebui să fie făcută, ar trebui să alegeți în funcție de scopul pe care ar trebui să-l servească. Măsuțele mici sunt suficiente dacă spațiul este limitat și ar trebui să servească mai mult ca masă laterală, de exemplu pentru a stoca o carte pentru o vreme. O masă de cafea mare este necesară dacă doriți să mâncați la ea. În acest caz, și materialul joacă un rol. Ar trebui să fie ușor de curățat în cazul în care faceți o mizerie. Luciul ridicat, de exemplu, este foarte potrivit pentru acest lucru. Căutați un design simplu și modern? Apoi, o masă de cafea în stil minimalist este potrivită pentru dvs. Acestea sunt oferite într-o mare varietate de culori.

Mese de cafea din lemn

Mese de cafea bloc-pătrat-lemn-rustic-scaun-modern-portocaliu

Mese de cafea din lemn, pe de altă parte, adaugă o cameră confortabilă și caldă. În acest caz, modelele care constau din trei tabele de dimensiuni diferite și care pot fi împinse una în cealaltă sunt practice atunci când există puțin spațiu. În cazul în care aveți mai mulți invitați și aveți nevoie de o masă mai mare, pur și simplu îndepărtați piesele individuale. O măsuță de cafea din lemn este, de asemenea, foarte potrivită pentru stilul vintage.

Mesele de cafea ceva mai extravagante

mese de cafea-design-modern-laptop-suport-living-mobilier

Există, de asemenea, măsuțe de cafea concepute artistic, realizate din forme neregulate și izbitoare și culori vii. Astfel de modele sunt o alegere perfectă dacă aveți un stil destul de extravagant. Asigurați-vă că masa de cafea pe care o alegeți se potrivește cu restul interiorului.

Mese de cafea din sticlă

masute-cafea-sticla-eleganta-moderna-tonelli-verde-canapea

La rândul lor, măsuțele de sticlă asigură eleganță. Există, de asemenea, nenumărate modele pentru această variantă. De la un design destul de simplu în care blatul mesei și piciorul mesei sunt realizate din sticlă transparentă până la variante jucăușe și eficiente din sticlă colorată, există ceva potrivit pentru fiecare gust. Combinațiile dintre blatul de masă din sticlă și picioarele mesei din lemn sau metal sunt de asemenea interesante. Totul depinde de design.

Mese de cafea din marmură

Versiune marmură-piatră naturală

Puteți crea o atmosferă de lux cu o măsuță de cafea din marmură. Materialul elegant nu numai că arată uluitor, dar este și ușor de curățat și șters.

Mese de cafea sub formă de cufere

Măsuță de cafea-cufăr-din-lemn

Mesele de cafea sub formă de cufere sunt, de asemenea, deosebit de practice. Acestea vin în diferite stiluri și nu trebuie neapărat să fie din lemn. Acolo vă puteți aranja pătura și o puteți gata la îndemână dacă ar trebui să vă răcoriți.

Diferite modele

Masă de cafea din lemn și sticlă

Indiferent de varianta pe care o alegeți, în prezent nu mai există limite pentru design. Dacă ați găsit interes și sunteți curioși cu privire la alte exemple de măsuțe de cafea, aruncați o privire mai jos. Acolo am realizat alte modele pentru tine, din care te poți inspira. Varietatea modelelor este garantată pentru a vă impresiona!

cu farfurie de sticlă

Masuta de cafea cu picioare metalice

Masă de cafea din lemn masiv, joasă

Măsuță de cafea din porțelan decorată din pereți

cu design de masă de cafea din sticlă

cu o suprafață cu luciu ridicat

masă practică - extensibilă

Masuta de cafea din tec - moderna