Mobila

Masuta de cafea de design realizata din covor de Alessandro Isola

Nouă interpretare a măsuței de cafea

Alessandro Isola reinterpretează o măsuță de cafea și proiectează una Masuta de cafea de design care atrage imediat ochii la intrarea în sufragerie. Ceea ce este încă ciudat este senzația de prezență și o atmosferă cu știri în aer. Doar priviți cu atenție în direcția covorului și ceea ce arată ca o cută sau cută pe covor și ceea ce semnalează mișcarea sau mișcarea prin covor este ceva complet diferit. Predeterminat ca o canelură mică, margine curbată sau unghi de cută pe o suprafață obișnuită netedă și o senzație de tulburare și ar trebui întins imediat din nou în poziție orizontală. Curios? Aruncă o privire. Toate fotografiile sunt furnizate cu amabilitate de Alessandro Isola.

Masă de cafea de design – de la „poticnire” la piesa de mobilier de zi cu zi

Ferestre față-cărți-masă laterală-masă de cafea și covor

Această cută enervantă are pe covor Alessandro Isola folosit ca sursă de inspirație pentru proiectul său „împiedică să se împiedice de ceva” și practic Masuta de cafea de design conceput pentru pauza de cafea. Aici vedem măsuța de cafea ca pe o piesă de mobilier din sufragerie. Această plictiseală enervantă din covor se dovedește a fi o operă de artă cu un design original. O singură placă de tablă are două roluri în două modele diferite. Din partea confortului și a utilizabilității, alegerea celor două suprafețe este văzută ca un contrast între partea superioară a covorului și substratul. Suprafața pufoasă oferă o senzație de lucru manual special și imperfecțiunea sa. Spre deosebire, partea inferioară este perfectă, strălucitoare și netedă, ceea ce în sine este un artefact, deoarece știm cu toții cât de nesimțit și aspru este de obicei substratul unui covor, ceea ce face mai ușor să se lipească de podea.

Masă de cafea de design, cu o suprafață strălucitoare care prinde grămezile de cărți 

Masă de cafea cu covor și colț cu aspect din oțel inoxidabil

Acea Masuta de cafea de design suprafața sa reflectată surprinde textura și decorațiunile din această zonă de locuit. Efect surprinzător cu reinterpretare – de la mica excursie pe covor la pliul supărător repetat până la obiectul descoperit accidental și utilizabil în viața noastră de zi cu zi – masa pentru cafea. Masuta de cafea poate fi acoperită și cu plăci de mozaic.

Covoare-din-podea-din-lemn-din-blana-artificiala-masuta-de-colt

Vedere detaliată din unghiul pliat

măsuță de cafea împiedicată