Mobila

Masa laterală transparentă din acrilic de Eric Pfeiffer – „Slot Table”

Masa laterală AMAC material acrilic eric pfeiffer

Imaginați-vă o piesă de mobilier care este potrivită pentru toate tipurile de stiluri de interior, deoarece are capacitatea uimitoare de a se amesteca armonios oriunde. Asta face acest lucru unic Măsuță acrilică de Eric Pfeiffer pentru AMAC promisiuni! Masa elegantă și modernă este aproape complet transparentă și, prin urmare, este potrivită pentru orice mediu.

Măsuță acrilică cu adâncitură pentru cărți și reviste

masuta moderna transparenta gri fumuriu eric pfeiffer

Masa laterală este confecționată dintr-un acrilic colorat special – material durabil, ușor și versatil. Transparența și suprafața reflectorizantă fac camera să pară mai mare. Transparența materialului acrilic are multe avantaje suplimentare. Puteți încerca să puneți diferite lumini sau lămpi lângă masă pentru a crea efecte de iluminare frumoase. O incizie perfectă este încorporată în masă pentru a ține reviste sau cărți.

Masa laterală acrilică cu susul în jos

masă de cafea acrilică reviste transparente incizie eric pfeiffer

Fiecare produs are o inspirație creativă în spate, iar inspirația pentru această măsuță acrilică vine din cutiile clasice din seria M, care au o formă curată și pătrată. Versatilitatea mesei se datorează faptului că poate fi aranjat în diferite moduri – tăiate deasupra, dreapta, stânga sau dedesubt. Puteți schimba cu ușurință aspectul său prin simpla rotire a mesei. Un exemplu adecvat de mobilier modern, cu o „întorsătură” creativă.

masă acrilică eric pfeiffer cărți de incizie gri fum

Deși masa laterală acrilică este transparentă și capătă proprietățile mediului, nu se poate spune că nu are un caracter propriu. Designul este unic și foarte elegant. În ceea ce privește dimensiunea și dimensiunile, masa este perfectă pentru toate spațiile de locuit. Această masă de designer este exemplul perfect al modului în care funcționalitatea și estetica se pot uni pentru a crea o piesă de mobilier uimitoare.

    pune totul în ordine

masă laterală acrilică fum gri cărți coloană eric pfeiffer

compact și elegant

masuta acrilica eric pfeiffer living modern

masă de designer transparentă gri fumuriat eric pfeiffer

suprafață semitransparentă și reflectorizantă

masă acrilică eric pfeiffer pe jumătate gri transparentă masă laterală acrilică eric pfeiffer reviste pentru incizie designer acrilic masă laterală eric pfeiffer producător amac

Mărime și dimensiunimasuta acrilica eric pfeiffer dimensiuni dimensiune