Mobila

Masă japoneză într-un stil modern – 13 inspirații de design

masa de gradina bambus japonez din lemn perna scaunului piscina

Masă japoneză Spre deosebire de mesele de luat masa cunoscute de noi, este foarte scăzută, astfel încât trebuie să stai pe podea. Și, deși tipul occidental de mese este utilizat din ce în ce mai mult în Japonia, tocmai aceste modele neobișnuite devin din ce în ce mai populare aici. Acesta este și motivul pentru care o masă japoneză este acum foarte des aleasă de designeri atunci când planifică încăperile. Pentru aceasta sunt folosite diverse variante moderne. Dacă și dumneavoastră sunteți atras de mesele japoneze joase și doriți să vă amenajați sufrageria sau sufrageria în acest fel, următoarea galerie vă va ajuta. Am adunat câteva exemple care arată farmecul unei mese japoneze. Inspirați-vă pentru propriul interior!

Masa japoneza cu covor modern

covor de masă japonez tapițerie pernă fereastră lemn

Puteți așeza masa pe un covor moale, astfel încât să vă simțiți confortabil în timp ce stați pe podea. În plus, pernele scaunelor asigură și confort. Acesta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a adăuga ceva culoare zonei de luat masa ca accent.

Masă japoneză – versiune înaltă cu bănci

masa de masa japoneza lemn lemn bonsai camera

Această masă provine de la o pensiune japoneză. După cum puteți vedea, o masă japoneză nu trebuie să fie joasă. Aici este încadrat de bănci care sunt perfecte pentru a sta. Lemnul întunecat și elegant din care este făcută zona de relaxare este deosebit de frumos.

Masa japoneză poate fi aranjată în podea

masă masă pernă scaun japonez podea chiuvetă stil design

Această idee originală este utilă în special pentru apartamentele mici în care spațiul este limitat. Masa poate fi coborâtă în podea după utilizare, astfel încât să nu mai fie vizibilă și să facă loc pentru alte lucruri și activități. Și aici sunt folosite perne confortabile pentru așezare. Prin urmare, o masă japoneză poate fi și funcțională.

Masă de luat masa japoneză în sufragerie 

sufragerie masă masă lowboard tv podea japoneză

Acest exemplu are, de asemenea, același principiu. O masă japoneză de acest tip face posibilă utilizarea unei camere de zi ca sufragerie în același timp, fără ca masa de mese să ocupe prea mult spațiu.

Masă japoneză cu o formă neregulată

masă masă formă impresionantă perne din lemn tapițerie modernă japoneză

O masă japoneză nu trebuie neapărat să aibă o formă clasică dreptunghiulară sau pătrată. După cum dovedește acest design, o formă neregulată este, de asemenea, foarte atractivă și face ca masa de mese să arate mai modernă. Deoarece această masă este, de asemenea, foarte joasă, sunt necesare din nou perne pentru a vă relaxa confortabil.

Spațiu pentru picioare chiar și cu o masă japoneză

masă japoneză cina de familie scaun de bar bufet

Acest exemplu arată cum să combinați stilurile japoneze și occidentale pentru mesele de luat masa. Masa de obicei înaltă a fost așezată în podea astfel încât, pe de o parte, să devină joasă ca o masă japoneză, în timp ce spațiul este liber pentru picioare. În acest fel, vă așezați din nou pe perne (ceea ce conferă întregul lucru farmecul său, printre altele), dar se apropie foarte mult de poziția așezată pe scaune.

Spațiu multifuncțional datorită mesei japoneze din podea

masă japoneză podea încorporat sufragerie lampă tv

Și din nou vedeți o variantă în care o masă japoneză a fost așezată în podea, astfel încât să poată fi depozitată, dacă este necesar. Obțineți un spațiu multifuncțional!

Masă joasă, japoneză, în stil minimalist

interior minimalist masa de mese moderna japoneza joasa mov alb

Îți place stilul simplu, minimalist, dar tot nu vrei să rămâi fără o masă japoneză? Apoi, un tabel japonez de acest tip este potrivit pentru dvs. Oferă din nou spațiu pentru picioare și puteți, de asemenea, să stocați pernele scaunului după ce mâncați. Nu credeți că se potrivește perfect cu un interior modern?

Masă rotundă și spătarele practice

masa japoneza scaune rotunde spatar perne scaune bucatarie

Dacă de fapt vi se pare prea incomod să stați pe podea, deoarece vă lipsește spătarul confortabil acolo, există și o soluție. Această masă rotundă clasică are scaune, deși este joasă, doar că nu au picioare. Faceți-vă confortabil pe o pernă și lăsați-vă literalmente pe spate. După cum puteți vedea, o masă japoneză nu înseamnă că trebuie să renunțați la un anumit confort.

masă design terasă scaune japoneze tapițerie grădină copac

mobilier verde tori tori mese mese scaune lemn

masa restaurant tori tori japoneza vertical gradina verde