Mobila

Masă și oglindă din sticlă de designer: Noua colecție de Philippe Starck definește stilul pentru interior

Masă de sticlă de designer picioare rotunde de masă din marmură Târgul mobilierului Italia

Acum patru ani, designerul Philippe Starck a făcut senzație cu colecția sa „Boxinbox”, pe care a proiectat-o ​​și a finalizat-o în strânsă colaborare cu producătorul italian de cristale și sticlă Glas Italia. Acum cooperarea lor continuă: O altă serie de mobilier a fost prezentată la târgul de mobilă „Salone del Mobile”. Se numește „Dematerializat” (în germană: Dematerializat) și a fost inspirat de tendința minimalistă. O masă de sticlă de designer pentru zona de luat masa, o măsuță de cafea pentru sufragerie și o oglindă de perete completează gama de mobilier. Piesele de mobilier fascinează cu o producție precisă și un aspect arhitectural.

Masa de sticlă de designer „Mari Cristal” este o adevărată atractivitate

masa rectangulara lunga din sticla aspect arhitectural targ mobilier

Prima masă de sticlă de designer se numește „Mari Cristal” și inspiră un aspect sculptural. Masa dreptunghiulară are o masă de 12 mm grosime, un detaliu din sticlă transparentă colorată și picioare metalice. Este disponibil în mai multe versiuni: detaliul din sticlă care servește drept accent poate fi comandat în roz sau verde. Picioarele mesei sunt fie din aluminiu lucios, fie din aluminiu cu finisaj de bronz, iar blatul mesei poate fi din sticlă călită sau fumuriată.

Masă de sticlă de designer, îngustă, lungă, transparentă, de pe masă, picioare încrucișate din metal, culoare roz

Cu estetica sa puristă, masa de mese „Mari Cristal” are o influență decisivă asupra ambianței din camera în care este amplasată. Acesta joacă în mod clar rolul principal în sala de mese, dar se amestecă încă armonios în diverse mobilier și taie o figură fină în interioare eclectice, minimaliste și industriale..

Masă de sticlă de design aspect arhitectural picioare metalice subțiri de masă Philippe Starcke

Oglinda de perete „Marlene” este o operă de artă futuristă

Oglindă de perete de designer lungă mare accesorii pentru casă Philippe Starck

Oglinda de perete „Marlene” seamănă confuz cu o operă de artă modernă. Accesoriul de acasă are margini puternic îndoite care creează o iluzie optică. Designerul a vrut să arate cât de ușor este să denaturezi realitatea. Oglinda este disponibilă în roz, argintiu sau alb. Poate fi pus în scenă deosebit de eficient ca solist.

Oglindă de perete de design mic Philippe Starcke

Masuta de cafea elegantă „Lady Hio” are picioare de marmură

Masă de sticlă de designer picioare de masă din marmură accente aurii

Estetica elegantă și puristă a mesei de cafea „Lady Hio” lasă o impresie de durată. Numai picioarele de masă din marmură sunt foarte impresionante, în combinație cu blatul de masă din sticlă de lapte foarte subțire, chiar le aparțin. Detaliile metalice, disponibile în aur, bronz, nichel sau cupru, adaugă finisaj designului.

Masă de sticlă cu design verde accent lung zonă de luat masa materiale din sticlă metalică

Masă de sticlă de designer picioare de masă din marmură de aur blat subțire din sticlă

Mobilier de oglindă de sticlă de designer târg Italia Philippe Starck

Oglinda de designer Philippe Starck prezintă capete ușor răsucite

Colecția este din Philippe Starck proiectat și în colaborare cu Glas Italia a fost fabricat.