Mobila

Masă de tenis de masă în aer liber You and Me de către biroul Antoni Pallejá

Accesorii pentru tenis de masă în aer liber proiectează mobilier pentru pasionații de sport, tu și cu mine

Mulți oameni își doresc o masă de tenis de masă, pentru că cui nu îi place acest sport? Dar mulți se lipsesc de el, deoarece pur și simplu nu există suficient spațiu. Chiar și modelele pliabile necesită o anumită cantitate de spațiu pentru stocare. Și dacă acest lucru nu este necesar, înseamnă sfârșitul marelui vis.

Dar nu cu noul Tu și cu Mine, care face ca fiecare inimă să bată mai repede. Este o masă multifuncțională care a fost lansată în 2013 de Antoni Pallejá office a fost conceput pentru RS Barcelona și va încânta fiecare fan sportiv. Într-o clipită, masa practică de luat masa, cu un blat standard, se transformă într-una grozavă Masă de tenis de masă în aer liber. Accesoriile pentru tenis de masă pot fi ascunse la fel de repede și este disponibilă o masă de conferință practică, cu un design simplu.

Masă multifuncțională de tenis de masă în aer liber pentru zona de joacă de acasă

Masă modernă de tenis de masă, mobilier multifuncțional de designer pentru fanii sportului

Un container pliabil este integrat sub blatul mesei, unde pot fi depozitate plasă de tenis de masă, mingi, lilieci și accesorii. Tu&Eu pot fi așezat acolo unde am dori să ne primim oaspeții și să ne distram împreună. Dacă aveți o cameră de joacă separată acasă, puteți plasa pur și simplu piesa de mobilier neobișnuită în mijlocul camerei și o puteți folosi oricând pentru distracție sportivă cu prietenii și familia.

Fabricat din materiale de înaltă calitate, Tu&Eu pentru utilizare atât în ​​interior, cât și în exterior. Aspectul său sport la modă îi conferă o notă exclusivă. Masa de tenis de masă în aer liber are o dimensiune de 152,5x274x76 cm și este disponibilă în alb și negru.

Masă de tenis de masă în aer liber You and Me de către biroul Antoni Pallejá

Echipamente de tenis de masă-accesorii Recipient pliabil

Deci, dacă sunteți unul dintre acei oameni care și-au dorit întotdeauna jocul personal de tenis de masă acasă, dar nu și-au îndeplinit niciodată dorința din cauza lipsei de spațiu, pur și simplu luați în considerare această piesă de mobilier impresionantă, economisitoare de spațiu și practică. Schimbați masa de masă – fie în interior, fie în aer liber – cu dvs. imediat&Eu și creează un timp liber distractiv și potrivit.

Masă de tenis de masă cu spațiu de depozitare integrat pentru accesorii

masă practică design versatil-tu și eu-antoni palleja-office

Masă de ping-pong cu echipamentul adecvat pentru tenis de masă 

Masă tenis de masă Tu și cu mine RS barcelona Biroul Antoni Pallejà

plasă multifuncțională pentru tenis de masă materiale speciale de înaltă calitate

Masă de tenis de masă Outdoor-Tu și cu mine-biroul Antoni Pallejá

Mese moderne de tenis de masă negru You Me Antoni Pallejá office

masa de tenis de masă neagră poate fi utilizată universal

Masă de tenis de masă - picioare multifuncționale din lemn design de înaltă calitate rs-barcelona