Mobila

Masă de masă exclusivă de la Carpanelli

masă-masă-exclusivă-lemn-sticlă

Căutați o masă elegantă și frumoasă pentru sufrageria dvs. simplă sau pentru bucătăria dvs. frumoasă și ordonată? Uită-te la acesta masă exclusivă de luat masa. Originea sa italiană vorbește pentru proprietățile sale de înaltă calitate, unde veți găsi eleganța pe care o căutați. Acest superba masă de luat masa este proiectat, produs și distribuit de compania italiană Carpanelli. Echipa a câștigat deja respectul și dragostea din partea publicului european. Cu asta design exclusiv de masă Carpanelli a avut șansa de a deveni popular peste Atlantic și printre clienții asiatici cu discernământ.

Versiune Ebony – masă și scaune de masă de la Calvanelli

scaune de masă din abanos

Din minunată masă de luat masa by Carpanelli este conceput pentru a se potrivi oricărei bucătării sau sufrageri. Dimensiunile sale compacte facilitează amplasarea în colț sau în mijlocul camerei. Manopera rafinată a acestei piese de mobilier se potrivește oricărui stil de amenajare – ar putea fi un element cheie într-o bucătărie minimalistă sau un mobilier suplimentar pentru o cameră spațioasă, clasică sau regală într-o reședință de familie..

Masă de luat masa modernă de la Carpanelli

modern-table-Carpanelli

Carpanelli este o companie ai cărei angajați și angajatori asigură calitatea produselor lor. Acest frumos proiect este o dovadă puternică a acestei afirmații. Din masă exclusivă de luat masa este disponibil în mai multe versiuni – cu lac de abanos macassar sau de arțar. Alternativa de arțar poate fi făcută cu alte tipuri de lemn, cum ar fi cireșul, zebrawood, lemn de trandafir sau nuc. Această posibilitate aduce cu sine un spirit artistic și face ca aspectul general al apartamentului să fie și mai impresionant, mai ales dacă tocmai v-ați mutat în noua casă și sunteți încă în proces de mobilare și decorare.

minunată masă în zona de luat masa din sufrageria simplă

minunată-masă-zonă de luat masa-cameră de zi simplă

Din minunată masă de luat masa din Carpanelli este un produs uimitor de înaltă calitate. Cu toate acestea, suprafața de sticlă este suficient de elegantă și echitabilă pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale menajerei tradiționale și stricte. Produsul ar putea fi un cadou excelent pentru un prieten sau un punct focal exclusiv în sala de mese.

Abigail

Masa de masa din artar cu blat din sticla

blat din sticlă de masă din arțar

sufragerie-mobilier-Carpanelli

Mobilier de sufragerie marca Carpanelli

Masă de masă exclusivă Carpanellis

fabuloasă masă de la Carpanelli

fabulos-masă-masă-Carpanelli

masa eleganta din lemn de culoare deschisa

masa-eleganta-lemn-deschis