Mobila

Idei la modă pentru măsuțe de cafea pentru fiecare gust

Design elegant de masă de sufragerie

Fie pentru cafea și prăjituri, pentru funcționarea televizorului sau pur și simplu ca decor elegant în cameră – cu greu vă puteți imagina o canapea fără măsuța laterală. Vă putem oferi câteva Idei de masă de cafea – de la colorat la pur și simplu elegant, din sticlă, lemn sau plastic, chiar din ratan și piele, care va fi punctul culminant din camera dvs. de zi!

Idei de masă de cafea – măsuță elegantă din sticlă

Masă de cafea din sticlă-canapea din piele-cameră de zi modernă

Combinația clasică de lemn și sticlă este reproiectată – modelele care nu au decorațiuni, dar au un aspect super elegant și se potrivesc bine cu interiorul, sunt în prezent foarte populare. Combinația de canapea din piele, covor cu podea înaltă și masă laterală din sticlă cu o formă compactă, dar interesantă, arată grozav. the Idei de masă de cafea pentru mesele de sticlă au un alt mare avantaj – curățarea este foarte ușoară.

Idei de masuta de cafea – masuta laterala din lemn

Canapea-masuta de cafea-lemn

Una dintre cele mai bune Idei de masă de cafea este masa laterală din lemn – deoarece și cea mai mare varietate de modele este oferită și acolo. Puteți opta pentru măsuțe de cafea într-o culoare naturală și cu elemente decorative din fier forjat dacă stilul de amenajare este mai tradițional și clasic sau puteți prefera un design unghiular într-o culoare puternică / portocaliu, verde, galben / pentru design interior modern.

Idei de masă de cafea – modele extraordinare din metal, plastic și ratan

colț de lectură pentru masă de cafea din sticlă-metal

Printre cele mai extraordinare Idei de masă de cafea include modele interesante din plastic lucios / se vor potrivi în orice cameră minimalistă sau simplă, dar modernă /. Plasticul este durabil, ușor de curățat și este potrivit pentru mai multe stiluri de amenajare. Un model din metal și sticlă oferă accente frumoase și îl puteți folosi pentru a organiza un colț de lectură frumos în combinație cu un fotoliu confortabil din piele. Rattanul și pielea pot părea complicate la început, dar designul este foarte elegant și la modă. O idee interesantă de făcut – trunchi de copac ca măsuță de cafea pentru un living rustic sau pentru casa de la țară.

Idei de masă de cafea – culori și idei de decorare

masuta eleganta din lemn

Dacă alegeți culori naturale, veți avea dreptate cu orice stil. Culorile puternice ar trebui să fie coordonate cu restul interiorului. Vazele și lămpile de masă sunt decorul tradițional. În orice caz, poți fi mai creativ cu „plantarea” de flori sau fotografii pe ea.

Masă laterală din ratan

masuta moderna din piele-lemn

Accente portocalii

pahar interesant pentru masuta de cafea

Masă laterală elegantă din două părți

Masuta de cafea din sticla doua partiMasă laterală într-o culoare portocalie distractivă

Măsuță din lemn-amuzant-portocaliu

Masă laterală rustică pentru a vă face singuri

masă rustică

Modele colorate de masă laterală din plastic

modele de mese laterale colorate

Masuta de cafea moderna cu flori ca decor

masă decorativă creativă