Mobila

Idei de amenajare la modă – sisteme de rafturi modulare pentru a vă asambla

Rafturi sufragerie din lemn de culoare închisă idei de decorare galbene interesante

Compania inovatoare din Düsseldorf Mymito și-a prezentat ideea sisteme de rafturi modulareCubiti. Design-urile cochete și originale oferă o soluție practică și în același timp creativă pentru mobilierul modern din casa sau biroul dvs. A Configurator online permite diferite combinații de culori și modele – astfel clienții devin ei înșiși designeri și pot crea piesa de mobilier perfectă în funcție de propriile preferințe și de aspectul camerei. Peste 25 de modele diferite de module sunt disponibile și pot fi combinate între ele. În acest fel, sunt create rafturi de perete practice și unice, care oferă spațiu de stocare pentru cărți, fișiere sau reviste și CD-uri. Sistemul inteligent de conectare permite asamblarea rapidă și este perfect pentru camere cu o formă specifică / cum ar fi tavanele înclinate.

Sisteme de rafturi modulare – combinații de culori la modă și idei de design

Sistem de rafturi de perete design cameră de zi perete din piatră naturală covor roz

Verde și albastru domină tendințele de amenajare în 2013. Pentru a obține un efect maxim, combinați-le cu alb. Rafturile de perete colorate în culori vii, în mai mult de trei culori, vor atrage cu siguranță ochiul în camere cu interioare altfel simple, puriste. Culoarea lemnului natural nuc este atemporală și va rămâne mereu în tendință. Coralul este și rămâne și anul acesta alegerea populară pentru mobilier în stil vintage. roșu sisteme de rafturi modulare sunt pentru personalități puternice. Roșul domină camera – și poate seta accente într-o schemă minimalistă alb-negru. Dacă sunteți un fan al designului interior scandinav, puteți opta pentru rafturi mici de perete galbene – acestea se vor potrivi deosebit de bine într-un living cu pereți albi și un covor cu dungi alb-negru.

Sisteme de rafturi modulare – sfaturi pentru configurare

Sistem de rafturi design interior perete living alb interior

Sfatul nostru de configurare – combinați rafturi deschise de perete cu cutii. Agățați diferite dimensiuni și lungimi de Cubits pe tot peretele pentru a adăuga entuziasm designului. Dacă vă mutați, puteți rearanja piesele individuale din noul apartament. Lăsați creativitatea și imaginația să se elibereze – și deveniți singur designerul noului dvs. concept de interior!

Module White Cubit pentru mobilier purist

perete alb sistem de rafturi decor modern

Coți de culoare atrag atenția

Perete de biblioteci de culoare galben portocaliu purpuriu coți

 Rafturi de perete într-o combinație clasică de culori

Rafturi de perete Design rafturi de colț Cubits

Modern, creativ și practic – Cubits

Cubits rafturi culori curcubeu colorate

Sistem inovator de cleme pentru asamblare ușoară

Rafturile din lemn detaliază sistemul practic de asamblare a asamblării

Sistem de rafturi modulare pentru interiorul modern

Sistemele modulare creative Cubit cunosc lemnul real

Cubitele sunt oferite în numeroase culori la modă

rafturi de cărți colorate configurații de mobilier personalizate ideea de decorare