Mobila

Idee neobișnuită pentru o lampă de masă de designer sub formă de carte

idee pentru design lampă de masă deschisă și închisă

Această idee spectaculoasă pentru unul Lampă de masă de designer te va impresiona cu siguranță prin unicitate și creativitate. Lampa de masă este extrem de practică și poate fi utilizată oriunde. Designul este inovator și interesant, este ușor, elegant și funcțional. Lampa se numește Lumio și cu siguranță îi va impresiona pe toți fanii cărții și admiratorii soluțiilor inovatoare de design.

Lampa de masă de designer Lumio impresionează prin funcționalitate și design

idee pentru lampă de masă de designer pliabilă

Lumio Lampă de masă de designer impresionează nu numai prin designul său original, ci și prin numeroase aplicații. Lumio trebuie utilizat în principal ca lampă de masă sau de noptieră. De asemenea, puteți atașa acest lucru la perete sau îl puteți folosi ca lampă suspendată pentru tavan. În cele din urmă, puteți veni și cu propria idee pentru aplicarea acestei lămpi.

Lampă de masă practică de designer, cu numeroase utilizări

idee pentru lampă de masă de designer diferite variante

La început, designul Lumio a fost planificat în primul rând ca o lampă portabilă. Ideea principală a fost legată de un design care poate fi pliat și este foarte practic și funcțional. Apoi a apărut în mod natural gândul la o carte pliabilă. the Lampă de masă de designer este foarte ușor de utilizat. Ar trebui să o deschideți și lumina se aprinde automat și invers – când închideți cartea, lumina se stinge. Puteți chiar regla intensitatea luminii după cum doriți. Lampa de carte funcționează conform principiului de încărcare al laptopului – îl puteți folosi în timpul procesului de încărcare sau îl puteți folosi fără fir după încărcarea lămpii. Puteți lua cu dvs. acest design modern al lămpii oriunde sau îl puteți folosi acasă.

idee pentru lampa de masa de designer inchisa    idee pentru proiectarea lămpii de masă în detaliu

idee pentru proiectarea lămpii de masă elemente individuale

idee pentru designul lămpii de masă forme inovatoare

s-a deschis ideea pentru cartea de proiectare a lămpii de masă  idee pentru proiectarea lămpii de masă pe 360 ​​de grade