Mobila

Dulap pe măsură: așa planificați un dulap funcțional și elegant

Uneori este vrăjită. Magazinele de mobilă din zonă sunt pline, multe sute de dulapuri sunt expuse. Dar cu această selecție confuză, nici un dulap nu se potrivește în camera dvs. de zi. Unele dulapuri sunt prea mari, altele sunt prea mici. Cu unele dulapuri, designul nu este atrăgător sau designul nu îndeplinește cerințele pentru spațiul de depozitare care ar trebui să fie disponibil. În toate aceste cazuri, un dulap pe măsură este alegerea potrivită. Pentru că dacă piesa de mobilier este special concepută pentru propria cameră de zi, nu trebuie să faceți niciun compromis.

Garderoba la comanda: nu exista limite imaginatiei tale!

Sfaturi de planificare personalizate pentru garderobă pentru cumpărare

Un dulap „clasic” care stă singur pe un perete are cele mai mici cerințe în ceea ce privește designul. De fapt, în aceste cazuri simple, dulapurile din magazinele de mobilă pot fi adesea folosite. Dar când situația este un pic mai complicată, trebuie Garderoba la comanda Aici.

În multe apartamente există colțuri și nișe care au adesea dimensiuni ciudate. Sub scări sau în camera de zi cu un plan special, dulapurile trebuie să fie special adaptate la circumstanțele reale. Cu un dulap de sufragerie pe măsură, imaginația dvs. nu are limite.

Dulap pe măsură: creați spațiu cu un dulap pe măsură!

Planificați-vă dulapul pe măsură cu o ușă oglindită și un dulap pentru pantofi

Acest lucru creează o calitate a vieții mai bună, în special în camerele de zi mici. Dacă folosiți inteligent spațiul disponibil, puteți crea o cantitate enormă de spațiu de stocare cu puțin efort, fără a restrânge în mod nejustificat spațiul deja limitat. O unitate de perete care a fost proiectată individual pentru fiecare cameră de zi cu caracteristicile sale speciale oferă în sfârșit rezidenților spațiul și spațiul de depozitare pe care și l-au dorit mult timp.

Un dulap pentru toate gusturile

Dulapuri personalizate pe hol sau în dressing

Un dulap individual nu se potrivește doar în apartament în ceea ce privește dimensiunile sale. Nici nu este nevoie de compromisuri în ceea ce privește designul. Fie că sunteți în căutarea mobilierului pentru o fermă veche sau pentru o mansardă modernă, toate cerințele de proiectare ale clientului pot fi luate în considerare aici. Sunt disponibile diferite materiale și suprafețe.

Dulapurile pe măsură nu sunt un obiect de lux!

Planificarea dulapurilor personalizate în camera copiilor Sfaturi pentru sisteme de spațiu de stocare care economisesc spațiu

Oricine se gândește să aibă un dulap făcut va ezita la început, deoarece se așteaptă ca costurile să fie foarte mari. Desigur – mobilierul personalizat va fi de obicei puțin mai scump decât piesele de mobilier care pot fi cumpărate în magazinele de mobilă. Dar atunci când prețurile sunt calculate cu exactitate, surpriza pozitivă este adesea mare: diferența de preț nu este atât de clară. Mai ales când considerați că este un cabinet individual pe care nu trebuie să faceți compromisuri, merită.

Poate dura ceva mai mult!

Dulap pe măsură în dormitor, cu tavan înclinat

Cu toate acestea, există și dezavantaje ale numeroaselor avantaje ale unui dulap la comandă. Poate dura ceva mai mult. Deoarece dulapurile sunt fabricate ca piese individuale și, prin urmare, nu sunt disponibile imediat – pur și simplu conduceți la magazinul de mobilă, cumpărați un dulap de sufragerie, luați-l cu dvs. și montați-l în apartament seara – acest lucru nu este posibil doar cu un dulap la comanda. Nu este neobișnuit să trebuiască să așteptați mult mai mult pentru noua instalație. Atunci când dulapul este livrat, puteți aștepta cu nerăbdare propriul dvs. dulap individual în sufragerie.